0

Zomerklaar in 7 stappen

B
Skin care

7

De zomer laat nog even op zich wachten, maar wij maken ons alvast klaar. Volg deze zeven stappen voor een summerproof body!

Ga sporten

Ja, het klinkt cliché, maar start met sporten. Je voelt je instant beter in je vel! Het is zeker nog niet te laat, alle beetjes helpen. Belmodo Blogger Jill Shaw is alvast fan van boxen!

Hydrateer

Hydrateren, hydrateren, wie zijn best doet zal het leren. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt doorheen de dag. Zo zal je een mooiere glow krijgen en wordt je huid zuiverder

Natuurlijk is het ook belangrijk om je huid om nog beter te verzorgen door veel te smeren. Gebruik een goeie bodylotion en dagcrème, waar er liefst ook al SPF inzit, zoals bijvoorbeeld de NIVEA dagcrème Extra bescherming Q10plus die SPF30 bevat.

IVEA dagcrème Extra bescherming Q10plus
7
Foto © Nivea

Scrub

Neem tijdens je beautymoment ook zeker tijd om te scrubben. Dat zorgt ervoor dat alle dode huidcellen van je huid verwijderd worden en dat je crèmes beter opgenomen worden. 

Bescherm je haar

Ook je haar ziet af tijdens de zomer. Leg een beschermend laagje over je manen zodat ze niet uitdrogen. Lancaster helpt je daarbij met hun multi-repairing oil serum.

Multi-reparing oil serum
7
Foto © Lancaster

Zonnecrème

De tijd dat je niet mooi bruinde door zonnecrème is al lang voorbij. Met de bruiningskits van Bergasol ben je beschermd tegen de zon, maar is een mooi kleurtje gegarandeerd. 

Bruiningskit Bergasol
7
Foto © Bergasol

Nagels

Niet alleen je haar en lichaam verdienen goeie verzorging. Zorg ervoor dat ook je nagels mooi afgewerkt zijn. Faby’s nieuwe zomercollectie is perfect om de puntjes op de i te zetten. Ga voor girly roze met Irony of val op met het hemelsblauwe Joy City.

Irony
7
Foto © Faby
Joy City
7
Foto © Faby

Make-up

De zomer vraagt om felle kleurtjes. De verjaardagscollectie van Kate Moss x Rimmel London is perfect om je lippen in de verf te zetten. Zorg ervoor dat alle make-up waterproof is natuurlijk. Ook al ga je niet zwemmen, het warme weer kan ervoor zorgen dat je make-up vlugger afgaat.

Kate Moss x Rimmel London
7
Foto © Rimmel

Enjoy the - ahum - sunny days!

01.07.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten