1

Zo vind je de beste Tinder-matches

F
News

Tinder ... We kennen de app allemaal. Keuze uit duizenden matches, maar hoe kies je de juiste eruit? Kijk naar de profielfoto!

Na een drukke dag zak je weg in je zetel, neem je wat chips en open je de Tinder app. Zoveel mensen die passeren, maar hoe weet je nu welke je moet liken? Wij weten het antwoord: kijk naar de profielfoto. Het zegt veel meer over de persoon dan je denkt.

Hieronder vind je tal van foto's van Instagram-hotties. Single, it's complication or in a relation? No judgement, deze Instagram-accounts mag élke vrouw checken.

Black and white is oké

Een profielfoto in zwart-wit is zeker oké.

Blote borst is oké, maar mét hoofd

Als er wat bloot op de foto te zien is, is dat geen probleem. Het is leuk om af en toe eens wat shirtless hotties te zien, zolang ze maar niet overdrijven. Als je enkel een foto van een body ziet zonder hoofd, denk je best eens na en swipe je naar rechts!

Dieren

Het kan cute zijn als hij op de foto staat met een schattig diertje, maar er is een grens. Foto's met reptielen, grote vissen of andere dieren zijn zeker en vast een no-go!

Lach

Profielfoto's waarbij mensen lachen, geven meteen een spontaan gevoel. Je weet dan ook meteen dat hij wat humor heeft en dat hij niet té serieus is.

Selfies

We have to admit, wij nemen graag selfies. Het is oké als zijn profielfoto een selfie is, zolang het speels en cute is.

Humor

Humor is dé belangrijkste eigenschap van een lief volgens velen. Het is leuk als mannen een profielfoto nemen waardoor je spontaan in de lach schiet maar die je spontaan ook cute vindt.

Kidlover

Een foto van hem mét een klein kindje ... Daar smelten wij van. Het is superschattig en het wil zeggen dat hij goed overweg kan met mini-me's!

Met deze tips ga jij de kortste keren op Tinder-date met de good choice. Trek de juiste outfit aan en you're ready to go!

13.02.2016
Geschreven door Lauren De MaereBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo