0

Zo overwint Belmodo de middagdip

B
News / News

1

We kennen het allemaal, na een drukke ochtend en je middagpauze is hij daar: de middagdip. Siësta houden? No way! Deze 5 tips geven je energiepeil zo een boost.

Beweeg meer

Wanneer je een dipje hebt, is even bewegen de perfecte pauze to clear your head! Lang aan een bureau zitten in dezelfde houding zorgt ervoor dat je moe wordt. De beste oplossing is dan om even de beentjes te stekken. Ga langs bij je collega in plaats van een mailtje te sturen, maak een kleine wandeling wanneer je aan het telefoneren bent, kies voor de trap in plaats van de lift, ...

Door vaker even kort te bewegen, laat je het bloed in je lichaam circuleren en geef je jezelf a shot of energy. Wij durven al een een dansje doen onderweg van de ene bureau naar de andere en de diehards doen squats terwijl ze de trap nemen #GespotOpDeBelmodoRedactie!

Red Bull geeft je vleugels

Bij Belmodo is iedereen verzot op Red Bull! Vooral na de middag, wanneer je even nood hebt aan wat extra energie, geeft een blikje Red Bull je de boost die nodig hebt om een drukke namiddag door te komen.

Sleepy head? Met een blikje Red Bull stel jij je dutje nog even uit en kan je er weer 100% voor gaan. Red Bull geeft je de nodige concentratie en is onze partner in het halen van die deadlines.

Wil je goed presteren? Red Bull geeft net dat tikkeltje extra die we nodig hebben om goed gefocust te blijven. Laat maar komen die Fashion Weeks

Frisse lucht

The best way to handle je dip is een frisse neus nemen na de lunch. Zuurstof activeert je hersenactiviteit en helpt je om terug alert te beginnen aan je namiddag. Hoe doen wij dit bij Belmodo? Ga even wandelen in de buurt van je kantoor en neem je collega's mee! Je uitstapje wordt natuurlijk nog leuker als er wat winkels in de buurt zijn. 

Bovendien is buitenlucht ook de ideale oplossing om je hoofd leeg te maken en zaken op een rijtje te zetten. Een frisse neus geeft je dus niet alleen nieuwe energie maar geeft je ook de kans om even te ontstressen.

Eens goed lachen is niet alleen leuk, het geeft je ook energie! Lachen is gezond en daar zijn wij ons erg bewust van bij Belmodo. Een stressvolle situatie? Maak eens een grapje, want humor op het werk verhoogt de productiviteit en helpt je om zaken te relativeren.

Geen inspiratie? Cara Delevingne toont je alvast hoe je moet lachen. Humor is dus the perfect way to boost your energy

Luister naar muziek

Wanneer je je aandacht voelt verslappen, zet dan eens de radio aan. Muziek op de werkvloer zou de concentratie én de productiviteit verhogen. 

Beter nog, zet de muziek eens extra luid en zing luidop mee met de favoriete nummers van je collega's, een goed humeur is hiermee gegarandeerd! Onze tip: hou je vooral niet in, dat doen wij hier ook niet. Sorry lieve buren! 

03.03.2016
Geschreven door Maria-Laura LambertWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten