0

Zo laad je je batterij weer op

F
News

7
14.12.2015
Geschreven door Danique Hoofwijk

Tegenwoordig heeft iedereen het druk. Het antwoord ‘lekker druk’ op de vraag hoe het met je gaat lijkt bijna normaal geworden.

Tijd dus om een stapje terug te doen en de belangrijke momenten te koesteren, tijd te nemen en bovenal te genieten. Je batterij opladen is in een ‘druk’ leven van belang, maar hoe laad je die batterij weer goed op?

Heerlijk uitwaaien op het strand of een lange boswandeling is echt een aanrader! Ik heb het geluk dat ik dichtbij het strand woon, elk vrij moment ben ik daar te vinden. Noordwijk aan Zee is mijn favoriete plek voor een lange strandwandeling, heerlijk je gedachten op 0 zetten en tegelijkertijd ook nog eens een workout. Uiteraard gaat een strandwandeling gepaard met een warm drankje, mijn lievelingsstrandtentjes zijn ‘De Zeemeeuw’, ‘Witsand’ en ‘Bries’.

Relax, ontspan en geniet
7
Foto © Danique Hoofwijk
Relax, ontspan en geniet
7
Foto © Danique Hoofwijk
Relax, ontspan en geniet
7
Foto © Danique Hoofwijk

Naast heerlijk uitwaaien en buiten een frisse neus halen, is bikram yoga of pilates ook echt een aanrader om je batterij weer op te laden. Ondanks dat het eigenlijk een workout is, clear je ook echt je gedachten omdat je alleen maar gefocused bent op je lichaam, je ademhaling en de bewegingen die je maakt. Vooral bikram pilates bij Absolute Yoga Amsterdam is echt heerlijk! 

Wat ook erg fijn is, is gewoon lekker thuisblijven. Ik ben echt een huismus, heerlijk in je huispak aka One Piece (mijn favo!) thuis bezig zijn of net helemaal nietsdoen. Als interieurfreak zet ik graag de boel op stelten, schuif ik met alles heen en weer, verplaats ik de nodige accessoires van links naar rechts en andersom. Vaak met als eindresultaat dat alles weer op de oude plek teruggezet wordt. Maar helemaal nietsdoen is op z’n tijd belangrijk, heerlijk onderuitgezakt op de bank met Netflix aan. Ik kijk ruim 35 series, dus als serie-fanaat heb ik al-tijd wel iets te kijken of ik ga gewoon weer op zoek naar nieuwe series. Momenteel zit ik helemaal in Orphan Black, Homeland, Keeping Up With The Kardashians en Luther, alle 4 echt super goed! Dus een aanrader mocht je nog op zoek zijn, bingewatchen gegarandeerd. 

Relax, ontspan en geniet
7
Foto © Danique Hoofwijk
Relax, ontspan en geniet
7
Foto © Danique Hoofwijk

Tot slot is een (lange) vakantie ook echt heerlijk en eigenlijk wel essentieel als de ultieme manier van rust in een hectisch leven. Ik ga graag een lang weekend naar mijn ouders in het Zuiden des lands of juist weg in eigen land. In februari ga ik voor 3 weken naar Vietnam, gedeeltelijk actief en uiteraard ook heerlijk relaxen en genieten van de omgeving, de mensen, het weer en uiteraard het eten. Tips zijn meer dan welkom!

Relax, ontspan en geniet
7
Foto © Danique HoowfijkWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten