0

Zo combineer jij je Belmodo Fringes

F
Wishlist

4

Heb jij ondertussen hét schoenenaccessoire van dit moment al ontdekt? Jawel, we hebben het over de Belmodo x Fringe by A collab!

Als sneakers bij je dagelijkse outfit horen maar je graag voor een extra accent wil gaan zijn fringes de perfecte oplossing voor jou! Geen fan van sneakers maar gaat je voorkeur uit naar geklede mannenschoenen? Ook dan kan je eindeloos gaan combineren met het ruime aanbod aan fringes

How to wear fringes
4
Foto © Fringe by A
How to wear fringes
4
Foto © Fringe by A
How to wear fringes
4
Foto © Fringe by A

Dat de fringes hotter dan hot zijn, moeten we je niet vertellen. Ze zijn beschikbaar in allerlei kleuren en materialen om je outfit volledig af te maken. Zo kan je kiezen om je favoriete veterschoenen af te werken met een lederen accent maar ook een schubbenhuid en glitters zijn mogelijk! 

Als je nog niet beschikt over het perfecte paar schoenen om te combineren met je fringes kan je gaan voor een paar sneakers van Fiamme. Dit Belgische merk, opgericht door de 21-jarige Elisa Mol, bestaat uit een ruim aanbod van witte sneakers met op elke schoen gekleurde vlammen op de achterkant in verschillende kleuren en materialen. Je kan de schoenen afwerken met franjes in dezelfde kleur als de vlammen op de achterkant om het geheel af te maken.

Helemaal overtuigd van de nieuwe trend en op zoek naar het perfecte paar fringes voor jou schoenen? Ga naar onze Belmodo Boutique en bestel de limited edition samenwerking tussen Belmodo en Fringe by A! 

29.02.2016
Geschreven door Laura HeylenWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten