Krijg zin in de herfst met Tamaris

F
Trends

2

Mis je nog het juiste paar schoenen voor onder je favoriete herfstoutfit? Tamaris helpt je uit de nood met haar 'Around the corner'-schoenencollectie!

Iedereen rouwt om het einde van de zomer, maar de fashionista's weten maar al te goed wat dit betekent: shopping time! De nieuwe herfstcollectie van Tamaris geeft ons de kans ook in de frissere tijd van het jaar, fashionable gekleed te gaan.

Je ziet ze elke dag, om elke hoek: de broek met wijde pijpen in verschillende formaten en kleuren. Hoe cool is het om deze trend terug vanonder het stof te halen? Een outfit is natuurlijk niet volledig als je kleding niet matcht met het juiste paar schoenen. Tamaris is het merk bij uitstek als je modebewust in het leven staat.

Nu de herfst around the corner is, moeten de geliefde sneakers plaatsmaken voor de gepaste laarzen die je outfit helemaal fashion proof maken. Geef toe, de wijde silhouetten mogen wel nog even trendy blijven en dan updaten we maar al te graag onze schoenenkast, toch? Retro prints uit de jaren 70 geven de casual laarzen van vorig jaar een fashion boost. Een collectie in alle kleuren en vormen, kunnen we nog gelukkiger de herfst tegemoet gaan?

De non-boot lovers onder ons kunnen zeker ook terecht bij Tamaris voor het casual paar schoenen dat toch een edgy kantje heeft. 

2
Foto ©

Fluweel, leder en slangenprints zijn dit seizoen een absolute yes. Met haar veelzijdig karakter zorgt Tamaris dat de collectie eindeloos combineerbaar is. De focus ligt op het zichtbaar deeltje van je shoes dus je hoeft ze zeker niet te verstoppen. Less is more: een casual denim culotte in combinatie met slangenprint schoenen en je bent helemaal ready to go

Ben je ook helemaal weg van onze favorieten? Haast je dan naar de dichtstbijzijnde Tamaris en scoor je een paar eyecatchers!

Geschreven door Claudia MoeykensBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nu in de Boutique


Belmodo sweaterShop now
Wedstrijden
AgendaWin een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer

Guest editor

Annabel Pesant

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen
Agenda

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo