0

Zet je schrap voor de solden

F
News

2

Het is bijna officieel 2016 en een nieuw jaar betekent ook nieuwe collecties en dus tijd voor solden!

Solden zijn hemels: eindelijk die veel te dure items bemachtigen en kopen in de winkels waar je anders nog niet zou durven te gaan kijken. Maar solden zijn ook extreem hectisch en kunnen voor veel chaos zorgen. Dus zorg dat je goed voorbereid bent voor je richting shopping madness vertrekt. 

Het is belangrijk om een lijstje te maken met wat je effectief nodig hebt in plaats van gewoon in het wilde weg vanalles te kopen wat je dan eventueel wel nog eens zou kunnen gebruiken. Dus check je kledingkast voor je gaat solden shoppen. Wat zijn de kledingstukken die je echt nodig hebt en van welke items heb je al een gignatische berg?

5868126
2
Foto © Photobucket

Solden zijn het ideale moment om te investeren in duurdere items, waar je lang van kan genieten. Kledingstukken die je voor een langere tijd kan bijhouden en niet na een maand beu bent. Echte basics waar je iets aan hebt, zijn ook het investeren waard!

Alleen weten wat jij wil kopen, is 1 zaak. Vergeet alleen niet dat er ook andere kapers op de kust zijn, die op dezelfde kledingstukken aan het azen zijn als jij. Het is dan vooral belangrijk om rustig te blijven 'cause ladies never lose their cool! Onze tip: vooral niet vechten en trekken, want voor je het weet lig je de winkel uit. Blijf rustig en handel vooral op een volwassen manier. Als je jezelf niet kan beheersen shop dan online, dan heb je alvast geen last meer van de drukte en het geduw van andere. 

Wees voorbereid en vergeet niet: trek je comfy outfit aan - shoppen kan immers vermoeiend zijn - dus goede schoenen en makkelijke kleding zijn een must om alles vlot te laten verlopen. 

01.01.2016
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten