0

Zeg het met een postkaart!

F
News

5
13.04.2016
Geschreven door Lars Lagaisse

Graag stel ik jullie Kaart Blanche voor.

Al sinds ik mij kan herinneren houd ik van tekenen en inkleuren, ik kriebelde op alles wat ik kon vinden, inclusief de muren in ons huis – sorry mama. Die liefde voor tekenen is eigenlijk nooit gestopt, in de middelbare school kleurde ik alle o’tjes in en vond je op elk blanco pagina van mijn cursus wel een doodle terug, vervolgens begon ik zelf verjaardagskaartjes te maken voor vrienden en familie en werd altijd verrast door de positieve reacties die ik kreeg. Steeds meer en meer vrienden pikten het op, waardoor ik een hoop requests kreeg. Ik denk dat in dat moment ‘Kaart Blanche’ eigenlijk is ontstaan.

Samen met mijn partner in crime die al het zakelijke voor zijn rekening neemt, wilden we een platform creëren waar ik mijn bestaande ontwerpen kon delen en waar anderen iets gepersonaliseerd kunnen aanvragen. Er is immers altijd wel een gelegenheid die moet gevierd worden en met een persoonlijke attentie wordt dat net ietsje beter, n'est-ce pas? Dat kan gaan van een verjaardagskaart, een poster, inpakpapier, of iets helemaal out of the box

“Our motto? To brighten up your world is our mission, your card wish is our command."
Zeg het met een postkaart!
5
Foto © Kaart Blanche
Zeg het met een postkaart!
5
Foto © Kaart Blanche
Zeg het met een postkaart!
5
Foto © Kaart Blanche
Zeg het met een postkaart!
5
Foto © Kaart Blanche

Neem alvast een kijkje naar onze webshop, daar vind je koelkastwaardige kaartjes met memorable celebrity momenten zoals Bitbit's crazy shave-off & Kim's Ugly Cry. Of wat dacht je van een kaartje om je WIFI code te noteren. Of gewoon eens lekker 'sorryà la Justin Bieber te zeggen. Check us out via www.kaartblanche.com of stuur een mailtje naar hello@kaartblanche.com voor een special request.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten