0

Zalando Style Icons 2016

F
News

2

Voor de derde maal op rij beloont Zalando drie sterke fashion influencers met een award voor hun bijdrage aan de Belgische media.

Met de Zalando Style Icons 2016 wil de Zalando de beste en meest getalenteerde fashion influencers van België in de spotlight zetten en feliciteren. Wie betekent het meest op fashiongebied en wie is een rijzende ster in modeland? 

Sfeerbeeld van de Zalando Blogger Awards 2015
2
Foto © Belmodo

Dit jaar legt de Duitse webshop de nadruk op een breder scala van influencers. Niet enkel de traditionele modebloggers maken kans op een award maar eender wie met een goede reputatie in de modewereld en op social media

"Traditionele modebloggers veranderen in influencers met verschillende kanalen waar ze inspirationele mode content uiten." - Jolanda Smit, Global Brand Communications Director bij Zalando

De Zalando Style Icons 2016 gaan door op vrijdag 25 november 2016 in het Felix Pakhuis te Antwerpen. Tijdens het evenement worden 3 awards uitgedeeld, verdeeld over drie verschillende categorieën. De Zalando Style Icons worden gehost door sportieve schoonheid Elodie Ouédraogo en in de jury zetelen vier toonaangevende namen uit de Belgische fashionindustrie, waaronder onze Belmodo Blogger Tiany Kiriloff.

Hieronder de genomineerden en stemmen kan via deze link.

Samen met de collega-juryleden Jolanda Smit (Global head of Brand Communications and PR), Els Keymeulen (fashion director Feeling & GAEL Magazine) en Adrien Gras (fashion editor) wordt beslist wie die avond bekroond wordt in zijn categorie. De verschillende categorieën zijn: Style Icon of the year, Rising Style Icon en Creative Content Icon. Daarnaast zijn er ook heel wat influencers, celebrities en fashion lovers uit heel België aanwezig en wordt het fashion evenement afgesloten met een stevige afterparty!

Hou Belmodo zeker in de gaten want binnenkort kan je ook kans maken op een plekje voor jou en je +1 op de Zalando Style Icons. Stay tuned voor meer informatie!

18.10.2016
Geschreven door Luisa DevadderWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten