0

Zalando: fashion meets sport

F
News

2

Zalando lanceert morgen haar nieuwe lente- en zomercollectie 2016 'Breng je stijl in beweging'. And it's all about sporty fashion!

Morgen gaat de nieuwe lente- en zomercampagne van Zalando van start. Health & Fitness zijn trending en dat is ook Zalando niet ontgaan. Met de nieuwe campagne 'fashion meets sport' gaat het over vrouwen die worden aangemoedigd om een actieve levensstijl te omarmen. En bij een nieuwe levensstijl, hoort natuurlijk ook een nieuwe garderobe.

Reclamecampagne nieuwe collectie Zalando
2
Foto © Zalando
"We are witnessing a big shift in fashion, with sport weaving itself into fashion." - Carsten Hendrich, VP Brand Marketing Zalando

Met haar SS16-campagne is Zalando dé plek om jouw sporty maar fashionable must haves te scoren. Iedereen krijgt de kans om er fashionable fit uit te zien, want er is een breed assortiment aan merken.

Om deze focus te introduceren, lanceert Zalando morgen, donderdag 18 februari 2016, haar speelse 'Breng je stijl in beweging' campagne, waarin Anna Ewers de hoofdrol speelt. Dit internationale topmodel kende een carrièreboost in 2015 met campagnes voor H&M en Alexander Wang.

Bekijk hier de exclusieve video die een behind the scenes beeld toont. Hierbij zie je de opnames van de krachtige campagnevideo, waarin fun en dans een hoofdrol spelen.

Anna werd onlangs onverwacht verkozen tot 'het beste model van 2015' en Zalando gaat nu met de it-girl in zee. Fotograaf Gordon von Steiner shootte alle beelden, en zorgde voor prachtige foto's.

Vanaf morgen zijn de beelden ook te zien online, op televisie en op social media.

Ook Tiany is fan van Zalando!

17.02.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten