0

Yes To Carrots Super Rich Body Butter

B
Skin care

3

Als ware beauty addict ben ik constant op zoek naar de Heilige Graal onder parfums, nagellakjes, noem maar op. Nu nog de perfecte bodylotion!

Het is geen geheim dat ik een zwak heb voor parfums, dus ben ik al jaren op zoek naar een bodylotion die geurvrij is. Maar dan ook écht geurvrij.

Een aartsmoeilijke opgave, zo blijkt. De meeste zogenaamd ‘geurvrije’ bodylotions ruiken naar plastic of andere synthetische brol. Zelfs Kiehl’s iconische parfumvrije  Crème de Corps bevat een zweempje eau de plastique, waar ik absoluut niet dol op ben.

Meestal zijn deze bodylotions ook samengesteld uit synthetische brol. Of de echt geurvrije, goede bodylotions kosten een arm en een been. Maar come on, bodylotion smeer ik zo goed als elke dag. Ik mag dan wel een luxepaardje zijn, ik heb heus geen zin om maandelijks een half maandloon op mijn lijf te smeren

Beauty Favorite: Yes To Carrots Super Rich Body Butter
3
Foto © Shannon Leimua
Beauty Favorite: Yes To Carrots Super Rich Body Butter
3
Foto © Shannon Leimua

Ik test graag nieuwe dingen uit, maar Yes To Carrots Super Rich Body Butter is al jarenlang de body butter waar ik steeds naar teruggrijp.

De karité- & cacaoboter zorgen ervoor dat deze body butter erg voedend is en zelfs droge huid zonder problemen tackelt, maar toch trekt hij snel in en laat hij geen vettig laagje na. De luchtige textuur maakt er meer een body soufflé dan een body butter van, maar dat is maar beautyterm-haarkloverij, want de formule voelt heel aangenaam aan, smeert goed uit en is 95% natuurlijk.

But most of all: de geur is neutraal. Een zweempje wortel, maar op een zoete, poederachtige manier die doet denken aan een zacht babyhuidje, maar toch ook iets zeeachtigs fris heeft. Niet wauw, maar ook niet storend. En dat is al heel wat.

Blijft geen uren hangen, bezorgt je geen hoofdpijn en kan bijgevolg zonder al te veel problemen gedragen worden met mijn teergeliefde Royal Oud. Toegegeven: een 100% perfect match is het niet, maar het is eens niet het soort overweldigende bloemen-en/of-vanillegeur waar zowat elke meisjesbodylotion naar lijkt te ruiken. Subtiel kan ook.

Oké, de verpakking is niet om over naar huis te schrijven en een pompsysteem zou hygiënischer zijn dan een potje, maar it does the trick. Plus, it's easy on the wallet: het prijskaartje bedraagt minder dan € 10,-! Beauty steal! Niets superrevolutionairs, maar gewoon de perfecte everyday body lotion, waar ik toch altijd een potje van in huis heb, no matter what. Dat zegt al meer dan genoeg, nietwaar?

Yes To Carrots Super Rich Body Butter, € 9,99 / 177 ml. O.a. verkrijgbaar bij Essenza

16.09.2015
Geschreven door Kora-Lee LustWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten