0

Wrap me in designer sheets

F
News

8

Droom je vanonder je oude bedlinnen van een slaapkamer make-over? Maak er werk van tijdens de solden en slaap binnenkort onder prachtige, designer sheets.

Roll me in designer sheets, I’ll never get enough ... I feel you Blondie! Hoe graag zou ik me niet in lakens van de beste kwaliteit willen wikkelen en s’ morgens een Instagram-postje doen met de hashtag #wokeupinthis of als ik supergoed geslapen heb misschien #wokeuplikearichbitch.

Wrap me in designer sheets ...
8
Foto © viciouslycyd

Goed nieuws, want tijdens de solden kan je ook designer sheets voor een prikje vinden. Zo wordt het easy like sunday morning om die droomkamer te creëeren. Daarna is je grootste probleem waarschijnlijk om ooit nog dat perfecte bed te verlaten. Maar ik vraag me af of dat eigenlijk nog nodig is, als je propere lakens, koffie en WiFi hebt ...

Wrap me in designer sheets ...
8
Foto © Yves Delorme
Wrap me in designer sheets ...
8
Foto © Descamps
Wrap me in designer sheets ...
8
Foto © Inno

Naast de gerenomeerde bedlinnenmerken als Yves Delorme en Descamps, moet je ook eens bij de Home-collecties van je favoriete kledingmerken gaan kijken. Zo hebben onder andere Nina Ricci, Kenzo en Calvin Klein ook een  prachtige Maison-afdeling. Ga zekere eens een kijkje nemen in de Inno voor een overzicht van allerelei prachtig bedlinnen.

Wrap me in designer sheets ...
8
Foto © Nina Ricci Maison

Als er aan het einde van de solden echter niet veel meer van je budget overblijft, maar je wil toch nog een nieuwe frisse look voor je kamer, neem dan een kijkje bij Zara Home of H&M Home. De leuke ontwerpen zien er vaak even trendy en luxueus uit als de peperdure lakens.

Wrap me in designer sheets ...
8
Foto © H&M Home
Wrap me in designer sheets ...
8
Foto © Zara Home
22.01.2016
Geschreven door Isabelle LeempoelsWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten