0

Win een weekendje Oostende

F
News

8

#MODEinOOSTENDE, het shoppingweekend aan zee vindt dit weekend op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2015 eindelijk terug plaats.

Nog enkele nachtjes slapen en we trekken weer massaal richting Oostende voor #MODEinOOSTENDE, het shoppingweekend aan zee op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2015. Een weekend vol fun, fashion and inspiring people. Stippel je eigen parcours uit of neem deel aan onze wedstrijd en wie weet nemen Joy Anna, Dries & Yuri of Ouni wel op sleeptouw door Oostende. 

Om het fashionweekend af te sluiten hebben we een spetterend einde voorzien met de #MODEinOOSTENDE Poplife party in het Casino Kursaal! Nog steeds geen tickets voor het feestje van de zomer? De durvers or those who feel lucky kunnen nog heel even meespelen met de wedstrijd om een duoticket voor de officiële afterparty van #MODEinOOSTENDE te winnen.

Who doesn't love Oostende?! Daarom geven wij als extraatje 2 overnachtingen bij Thermae Palace en een sunset apero in Histoire d'O weg aan 1 van onze Belmodo lovers! Dankzij deze geweldige prijs gun jij jezelf extra veel tijd in Oostende en heb je ein-de-lijk de tijd om die coole hotspots te ontdekken. Blijf vooral verder lezen want wij leggen je maar wat graag uit wat je precies kan winnen:

Thermae Palace

Win een weekendje Oostende
8
Foto © Arne Deboosere
Win een weekendje Oostende
8
Foto © Arne Deboosere
Win een weekendje Oostende
8
Foto © Arne Deboosere

Dit is de lievelingsplek van Dries & Yuri van Wasbar:

"Gewoon Oostende binnenrijden en onmiddellijk je hotel zien: dat is echt een weekendje ontspannen voor ons."

Omdat een een weekend uitwaaien en shoppen erg vermoeiend is, geven wij je met veel plezier niet 1 maar 2 overnachtiging in dit iconische hotel.

Win een weekendje Oostende
8
Foto © Arne Deboosere
Win een weekendje Oostende
8
Foto © Arne Deboosere
Win een weekendje Oostende
8
Foto © Arne Deboosere

In Histoire d'O leerde Jurgen Nobels aka de beste bartender van België de kneepjes van het vak. Hier ben je zonder twijfel in goede handen en kan je aanschuiven na een - ahum - vermoeiende dag voor een echte sunset apero. 'Laat maar komen', zouden we zeggen! 

Maar eerst moet jij nog 1 iets voor ons doen. 

De wedstrijd

Toon ons tot en met maandag 24 augustus 2015 waarom Oostende voor jou de coolste, meest fastastische of mooiste badstad is. Afspraak op Instagram en we vinden jouw foto terug als je gebruik maakt van de hashtags #Belmodo #MODEinOOSTENDE #LoveOostende. Wel even opletten dat je ze echt alledrie gebruikt, enkel de grootste fan van Oostende kan winnen. 

Laat je creativiteit de vrije loop en overweldig ons met je beste #MODEinOOSTENDE foto! Wij kijken er al naar uit om jouw inspiring foto te bewonderen, may the best one win! 

Win een weekendje Oostende
8
Foto © Arne Deboosere

Onze tip: gewoon afkomen naar het #MODEinOOSTENDE-weekend. Dit de ideale gelegenheid om die perfecte foto te nemen. En scoor je ook nog eens een kleedje, wie weet wel met een mooie korting, dan is dat ook mooi meegenomen. C u guys there!

17.08.2015
Geschreven door Delphine CasierWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten