0

Win € 500 shoppingbudget bij Hampton Bays

F
News

7

Hampton Bays organiseert een wedstrijd op Instagram waarmee je kans maakt op een shoppingbudget van € 500.

Belmodo is fan van Belgische mode, dat is alom geweten. De grote namen kennen we allemaal, maar op gebied van toegankelijkheid kunnen ze soms nog iets leren. Daarom dat we zo blij zijn dat er ook brands bestaan die net wel heel accessible zijn. Enter Hampton Bays!

Misschien niet algemeen geweten, maar dit merk is wel degelijk op-en-top Belgisch. Ze richten zich op vrouwen die van mode houden, levenslustig zijn en van een open mind voorzien zijn. Klinkt goed, toch? Het zal je dan ook niet verbazen dat Tiany Kiriloff en Lize Feryn hun gading vonden in de wintercollectie van Hampton Bays.

Hampton Bays Winter Wedstrijd
7
Foto © Bram Laebens
Hampton Bays Winter Wedstrijd
7
Foto © Bram Laebens

Aangezien het weer er zich perfect toe dient om cosy en gezellig tijd door te brengen met friends and family klopten we bij Tiany aan om even te onthaasten. Aangezien miss Kiriloff in een prachtige, natuurrijke omgeving woont was er meteen een algemeen relaxed gevoel.

Onze 2 modellen du jour, Tiany en Lize zelf, kletsten een eind weg, kozen elk hun favoriete outfits en maakten het zich heel erg naar hun zin. 

Hampton Bays Winter Wedstrijd
7
Foto © Bram Laebens

Lize koos als eerste outfit een lichtblauwe jas, met jeans en een kleurrijke sjaal. Tiany opteerde voor een okergele jas en lichtgrijze broek, gecombineerd met een camel pull met dots en bijpassende sjaal.

Als tweede outfit ging Lize voor een zwarte broek met lichte wollen trui en sjaal, Tiany koos voor een kleurrijke cape gecombineerd met een grijze jeans.

Dat het beiden ladies met uitstekende smaak zijn, wisten we al, en ook hier kozen ze voor prachtige outfits. Wij zijn fan! Jij ook?

Hampton Bays Winter Wedstrijd
7
Foto © Bram Laebens
Hampton Bays Winter Wedstrijd
7
Foto © Bram Laebens
Party like a Belmodo blogger into 2016!
7
Foto © Bram Laebens

Dan hebben we goed nieuws! Hampton Bays is in a giving mood en geeft een shoppingbudget van € 500 weg om te spenderen in hun shops.

Wat moet je doen? Heel eenvoudig: regram de foto van Lize en Tiany die zowel op de Instagrampagina van de twee ladies zelf als op die van Belmodo zal verschijnen met de #hamptonbayswinter. Volg Hampton Bays op Instagram en tag je regram zeker met @hamptonbays_official @belmodoredactie.

Bonnes chances!

07.12.2015
Geschreven door Griet DemuynckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten