0

Willen wij nu: de Dior Winter 2016 handtas

B
Fragrances / Nails / News / Trends

6
28.09.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

"Happiness is a new handbag," zei ooit een onbekende Chinese wijsgeer. En wie zijn wij om hem tegen te spreken?

Dior-Fall-Winter-2016-Runway-Bag-Collection-17
6
Foto © Brag My Bag

In de categorie "luxe items die we deze winter in onze garderobe willen" staat de Dior Winter 2016 Runway Show Bag met stip op nummer 1. Toen hij vorig jaar deze tijd op de runway verscheen, waren we al head over heels, maar vanaf nu is deze prachtige Dior-handtas officieel verkrijgbaar

De Dior Winter 2016 Runway Show Bag
6
Foto © Dior
De Dior Winter 2016 Runway Show Bag
6
Foto © Dior

De sterkte van Dior is zonder twijfel haar savoir-faire. Ook deze Winter 2016 Runway Show Bag, die geïnspireeerd werd op de iconische Lady Dior, is van een uitstekende kwaliteit en heeft een impeccabele afwerking. De tas wordt met de hand gemaakt nabij Florence in Italië, de bakermat van de lederbewerking. Aangezien Dior authenticiteit hoog in het vaandel draagt, wordt bij het vervaardigen van de tas enkel gebruik gemaakt van artisanale technieken.

De Dior Winter 2016 Runway Show Bag
6
Foto © Dior

Altijd al willen weten hoe zo'n designer handtas wordt gemaakt? Het vervaardigingsproces bestaat uit verschillende fasen, van het kiezen van het leder tot de nauwkeurige inspectie vooraleer de tassen aangeboden worden voor verkoop. Eenmaal het leder is gekozen, worden de patronen voor de verschillende elementen van de handtas vakkundig uitgesneden. Dan volgt de cannage, het vervlechten van rietstengels voor de vorm van de handtas. 

Daarna volgt de assemblage, het samenstellen en bekleden van de handtas. Eerst de handvaten, dan de zijkanten. Alles wordt zorgvulidg vastgemaakt en verstevigd om de kwaliteit van de tas te kunnen garanderen. Als laatste worden de binnenzak en de flap van de tas bevestigd en wordt de Dior Winter 2016 Runway Show 2016 gedecoreerd. Wanneer de tas volledig klaar is, wordt ze aan een nauwkeurige inspectie onderworpen en gereinigd.

Ziezo, nu begrijp je waarschijnlijk nét iets beter waar dat hoge prijskaartje vandaan komt. En terecht!

De Dior Winter 2016 Runway Show Bag
6
Foto © DiorWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten