0

White for winter

F
News

10

Het lijkt wat gedurfd, een white look in de winter, maar het is eens wat anders dan al die dark colours. Be bold, go white!

Let’s talk whites.

Crisp white ofwel fris wit, is het lichtste en koudste wit. Je kiest deze kleur beter niet als je een warm type bent. Ook cream of crèmekleur is een tint die bij deze types past.

Soft white  is eerder neutraal en een kleur die bijna iedereen kan dragen.

Rokken en jurken

Meestal bewaren we onze white dresses voor de zomer omdat deze ook gewoonweg zomer schreeuwen. Maar als je de juiste stof kiest, kan een wit kleedje zeker ook in de winter. Lichte stoffen zijn summerproof, dikkere stoffen zoals jersey of flanel zijn eerder geschikt voor de koudere periode.  

White For Winter
10
Foto © BikBok
White for winter
10
Foto © Noisy May
White For Winter
10
Foto © Mint & Berry

Coats

Een witte winterjas zien we al langer in het straatbeeld. Belangrijk is dat je regelmatig je mantel laat dry cleanen zodat het geen dirty white for winter look wordt. Tenzij dat je opzet is, natuurlijk.

White for winter
10
Foto © ICHI
White for winter
10
Foto © Vero Moda
White for winter
10
Foto © Topshop

Shoes

White shoes waren lange tijd moeilijk om op een stijlvolle manier te combineren. Maar met de (voornamelijk) witte sneakertrend vind je sowieso wel a pair of shoes die je graag ziet.  Witte pumps en dergelijke are a dangerous territory want witte schoenen laten je voeten er groter uitzien and nobody wants that. Kies voor nude, beige, gouden of zilveren schoenen ter vervanging van witte schoenen. Toch fan van witte pumps? Cream tones are the way to go!

White for winter
10
Foto © Nike
White for winter
10
Foto © Whistles
White for winter
10
Foto © Vans

Ben je nog niet overtuigd van een total white look? No problemo, een zwarte-witte look is ook altijd een winner. Get inspired door de mooiste white looks die we hieronder voor jullie selecteerden!

21.11.2015
Geschreven door Griet DemuynckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten