0

#WhatIsRAW met Pharrell Williams

F
News

5

Het alombekende denimmerk G-Star RAW zet deze F/W16-17 alle middelen in en slaat met Pharrell Williams als Head of Imagination een wereldster aan de haak.

Pharrell Williams
5
Foto © G-Star RAW

Pharrell Williams is niet alleen Head of Imagination, maar ook mede-eigenaar van het jeanslabel. Voor hem is RAW geen zelfstandig naamwoord, maar wel een werkwoord. Het woordje RAW verwijst ook naar het belang dat Pharell aan het milieu hecht. G-Star RAW gebruikt namelijk het plastic dat de oceanen vervuilt om hun jeans te maken en doet zo aan zero waste. Iets waar ook Belmodo Blogger Tiany Kiriloff bewust mee bezig is.

Wat RAW nu precies is, wil het merk je aan de hand van deze collectie zélf laten onderzoeken. Via de FW-campagne tonen ze ons wat er allemaal achter het succesvolle Nederlandse label schuilt. We kennen allemaal de typische G-Star RAW-jeansbroeken en andere coole items, maar wat daar allemaal bij komt kijken, zagen we tot nu toe nog nooit. Deze keer krijgen we echter het vakmanschap en de mensen achter G-Star RAW te zien, waar ze werken en wat ze doen.

Er zijn zoveel verschillende fasen die doorlopen moeten worden vooraleer een collectie verkocht kan worden. Pieter Kool, Head of 3D Design, noemt een aantal functies op waarvan je niet onmiddellijk zou vermoeden dat ze bij een fashion brand thuis zouden horen. Architecten en chemicussen lijken niet onmiddellijk van toepassing op G-Star RAW, maar ze zijn een belangrijke schakel in een lang proces.

RAW familieportret
5
Foto © G-Star RAW

De filosofie van deze campagne wordt duidelijk gemaakt aan de hand van het sterke campagnebeeld. We zien het RAW-familieportret die de teaminspanning van het label toont, mooi!

#WhatIsRAW met Pharrell Williams
5
Foto © G-Star RAW
#WhatIsRAW met Pharrell Williams
5
Foto © G-Star RAW

Wat RAW nu eigenlijk écht is, dat is vooral wat jij er zelf bij voelt. Een gevoel dat niet altijd in woorden uit te drukken is!

06.09.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten