0

What's Happening?

F

3

We zijn soms moeilijk van onze smartphone weg te slaan. Instagram, Facebook, Snapchat: you name it. Nu is er een nieuwe app opgedoken: Happening.

Alle app-freaks zijn al lang op de hoogte en weten dat Snapchat er een grote concurrent bij heeft. En terecht, want de nieuwste app Happening is totally awesome! Heb je geen idee waar de app over gaat of heb je er al van gehoord maar is het nog niet geïnstalleerd? Download de app dan zo snel mogelijk en installeer het ook onmiddellijk bij al je vrienden, want deze app is gemaakt voor sociale beestjes

We hebben onze nieuwe bezigheid te danken aan drie Nederlandse creatieve breinen. Zij wilden komaf maken van alle chaos van 100-en berichten op je gsm. Een meer georganiseerde app kwam daaruit voort en kreeg de naam Happening. De app zit bomvol functies, zoals een datumprikker, spelletjes en selfiechallenges. Vooral onder studenten en vriendengroepen is de app een fun and handy tool!

Happening
3
Foto © Pinterest

Groepsgesprekken maak je aan met de vrienden waarmee jij wil communiceren. Je kan met de leden gewoon chatten, maar ook data vastleggen voor een feest of etentjes. Boodschappenlijstjes delen of aan je huisgenoten laten weten welke je avond je met ze mee-eet, het kan allemaal. 

Al deze opties zijn verzameld in een overzicht, zodat je duidelijk weet welke afspraken je hebt gemaakt. De foto’s de je met de groep deelt, komen geordend in een Gallery te staan. Leuk als je eens even wilt terugblikken op alle beelden die je samen hebt verzameld. 

Happening
3
Foto © Pinterest

De handige functies zijn erg gemakkelijk, maar de minder functionele opties maken de app pas echt zalig. Elkaar uitdagen voor een themaselfie, schaken of een soort ‘Ranking the Stars’ spelen, met deze app kan het allemaal.

Ook zin in plezier? It will only happen with Happening! Go download it now! 

10.08.2015
Geschreven door Paulien Schellemans



Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten