0

Wes Gordon voor Silhouette

F
News

8

Iedereen is fan van Wes Gordon. Michelle Obama, Miranda Kerr en Kim Kardashian om er maar een paar op te noemen! Up and coming designer Wes Gordon is unstoppable.

Wes Gordon for Silhouette
8
Foto © Silhouette

Tijdens New York Fashion Week stelde de 29-jarige New Yorker zijn spring/summer collection 2016 voor. We zagen moderne silhouetten, prints en flashy kleuren maar waar je zeker niet kon naast kijekn, waren de brillen van de modellen: een prachtige zonnebril die hij samen met Oostenrijkse brillenfabrikant Silhouette heeft ontworpen. 

Wes Gordon for Silhouette
8
Foto © Silhouette
Wes Gordon for Silhouette
8
Foto © Silhouette

Waarom ze voor Wes Gordon kozen is duidelijk: hij heeft aandacht voor details, tijdloze ideeën en fantastische smaak en dit alles komt naar voor in zijn ontwerpen. Minimalisme gaat voor bij Silhouette en mister Gordon heeft zich hier ook aan gehouden. 

Geïnspireerd op retro glamour van '70s en expressief futurisme van deze tijd kwam hij samen met Silhouette aan dit prachtig design dat ontworpen werd voor de confident and fashionable ladies.

Wes Gordon for Silhouette
8
Foto © Silhouette
Wes Gordon for Silhouette
8
Foto © Silhouette

Great minds think alike want zowel Gordon als Silhouette streven naar perfectie! Net als zijn pret-a-porter collecties heeft hij zich met deze collab gehouden aan een klassiek maar tijdloos design en dit zonder aan de zo typische identiteit van de Oostenrijkse brillenfabrikant te raken.

We hebben het natuurlijk over de verderlichte en randloze monturen waar Silhouette zo gekend om is. En speciaal voor deze collectie kwamen ze met een nieuwe techniek. Zo worden de ronde lenzen gemaakt uit één stuk glas dat vervolgens met de hand wordt gezandstraald. Hierna wordt met een naald een contrastkleur geschilderd. Het restultaat, die mag zeker gezien worden! 

Wes Gordon for Silhouette
8
Foto © Silhouette
Wes Gordon for Silhouette
8
Foto © Silhouette

Een zonnebril die de vrouwelijke identiteit aanscherpt en niet afzwakt, dat is de limited edition van deze Icon Titan Minimal Art. Deze exclusieve collectie van Wes Gordon for Silhouette is de 2e collab waarbij geselecteerde fashion designers de iconishe Titan Minimal Art herwerken.

Tip van Wes Gordon himself: “Kies een exemplaar die je natuurlijke stijl aanvult. Op die manier straal je meteen zelfvertrouwen uit en is de toon voor de rest van de dag gezet.”

Fan? Wij alvast wel! Deze bril is beschikbaar in 4 prachtige kleuren: nude-bruin, klassiek grijs, klassiek groen and last but not least, Gordon’s favoriet, oceaanblauw.

Deze limited edition zonnebril zal vanaf januari 2016 beschikbaar zijn bij de betere opticiens en zijn dan ook een super cadeau. Wacht dus niet te lang om dit pareltje aan de haak te slaan!

16.11.2015
Geschreven door Erika ApolinarioWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten