0

WECANDANCE 2016

F
News

5

Save the date, want dit jaar gaat WECANDANCE door op zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2016.

De vierde editie van het underground muziekfestival WECANDANCE vindt dit jaar plaats op zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2016 op het strand van Zeebrugge. Het festival telt maar liefst 4 podia waarop zowel lokale als internationale talenten zullen optreden. En er zijn al een aantal namen bekend. Onder andere Jamie Jones, Woo York, Young Marco en Hamza zullen er het beste van zichzelf geven.

Dit was WECANDANCE 2015
5
Foto © WECANDANCE
Dit was WECANDANCE 2015
5
Foto © WECANDANCE

WECANDANCE staat dit jaar helemaal in het teken van space. Denk een futuristisch decor, monochrome outfits en slik beats.

#WECANEAT

Ook wie culinair verwend wil worden, zit goed bij WECANDANCE. Naast de vele hippe eettentjes die voor de gelegenheid op het strand zijn opgesteld, kun je ook terecht bij de eetstand van restaurant The Jane. Sergio Herman zal er intergalactisch geïnspireerde, maar vooral overheerlijke gerechten serveren aan de lucky few met een ticket. Snel zijn is de boodschap!

Dit was WECANDANCE 2015
5
Foto © WECANDANCE
Dit was WECANDANCE 2015
5
Foto © WECANDANCE

Benieuwd naar de vorige editie of wil je al helemaal in de festivalmood komen? Bekijk dan de aftermovie van WECANDANCE 2015.

See you this summer!

10.03.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten