0

We Can Dress

F
Looks

3

WECANDANCE staat weer voor de deur, hoog tijd dus om op zoek te gaan naar de perfecte tropical outfit!

WECANDANCE staat weer voor de deur, hoog tijd dus om op zoek te gaan naar de perfecte tropical outfit. Nog steeds geen idee wat aangedaan? No panic want wij hebben voor jou én je BF al een look samengesteld. 

Wie houdt van over the top outfits, go for it! Maar het hoeft ook niet altijd zo te zijn... Laat dat bebloemde kleed dus maar mooi in je kast hangen. Denk jungle, denk safari, denk details. Creëer je tropical look aan de hand van accessoires. Gebruik kleurrijke armbanden en kettingen of bind lintjes en veren in je haar. 

We Can Dress
3
Foto © Belmodo

Dit denim kleedje van Topshop is een goed stuk als vertrekpunt te gebruiken en is te koop voor € 57,- There is no limit, dus stapel er maar op los met die kleurrijke armbanden, dit pack kost € 25,- en de ketting € 20,-. Voeg er een paar gladiator sandalen bij voor € 72,- en deze rieten hoed voor € 54,79 and you're ready to go!

Same for the boys. Gooi op die spijkerbroek een shirt of toffe pet met print, kleurrijke zonnebril en je bent klaar om te gaan feesten on the beach! Soms is té ook gewoon weg, té. Wij willen nu ook niet the chcick met die crazy boyfriend zijn. Tone it down!

We Can Dress
3
Foto © Belmodo

Kies een basic short zoals deze van Carhartt voor € 69,- en match die met een kleurrijke T-shirt zoals deze ook van Carhartt voor € 47,40. Festival = comfy dus haal die gekleurde espadrilles maar boven (Zara voor € 19,99). Vissershoedjes zijn hip. Dus willen of niet, on their head it goes. Deze van Fjallraven kost € 41,09 and last but not least, een rugzak! Waar stop jij ander al je spullen? Deze van Vans gaat voor € 41,09

Now it's your turn: see you at Zeebrugge!

13.07.2015
Geschreven door Delphine CasierWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten