0

We are meant to be

F
Trends

4
09.02.2013
Geschreven door Amelie Lens

Dinsdagochtend was ik om 06:30 al onderweg naar mijn shoot in Amsterdam. Ik heb de gewoonte om 's ochtends, als ik naar de parking wandel, mijn ontbijt te kopen. Zo vroeg in de ochtend was alles nog gesloten. Ik heb dus niet kunnen ontbijten.

Geluk bij een ongeluk, want toen ik aankwam in Amsterdam moest ik dit mini riempje aan.

We are meant to be
4
Foto © Amelie Lens
We are meant to be
4
Foto © Amelie Lens

We moesten 8 foto's + een cover try-out shooten -het was voor een magazine. Haar en make-up veranderden voor bijna elke foto. Ik ben benieuwd naar het resultaat, maar het komt pas uit in maart, dus ik mag er eigenlijk niet veel meer over vertellen. Als het uit is, zal ik de erover twitteren, BELOOFD!

De styling was echt super en ik haat het! Hahaha. Hoe jaloers de meeste mensen ook zijn op het feit dat ik "elke dag mooie kleren kan dragen", ik mag ze helaas niet mee naar huis nemen. Ik probeer ook zo weinig mogelijk dure kleding te kopen, niet altijd gemakkelijk in mijn branche.

Deze neusbel van Margiela bijvoorbeeld. Ik moest hem voor de shoot gisteren weer aandoen. WE ARE MEANT TO BE.

Ik ben, denk ik, nog nooit zo blij geweest om me te ontschminken als gisterenavond. Ik had haarlak en olijfolie op mijn gezicht (echt!) en olijfolie en lijm in mijn haar. 1 van de moeilijkste dingen aan modellenwerk blijft voor mij toch om elke dag weer met een stralende huid op mijn shoots aan te komen.

We are meant to be
4
Foto © Amelie Lens

Elke week een maskertje en we kunnen er weer even tegenaan.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten