6

Wat je nog niet wist over Vaseline

B
Make-up

Vaseline is het product bij uitstek voor geniale beauty hacks. Hoog tijd om je potje vanonder het stof te halen!

Let’s be honest, Vaseline beschouwen we niet meteen als een makeup bag essential. Het is een onsexy aankoop die we in een ver verleden ooit eens deden onder impuls van onze mama’s. Maar zoals altijd: mother knows best, want dit petroleum goedje is een multitasker van het hoogste niveau!

Wenkbrauwen

Vaseline
6
Foto © Mathilde Van Hoof

Volle wenkbrauwen zijn op dit moment een echte beautytrend:the bolder, the better. Toch kunnen we onze brows niet volledig carte blanche geven en is het belangrijk om ze enigszins in toom te houden. Met een laagje gel? Nee hoor, wenkbrauwgel is zó overrated. Smeer een klein beetje Vaseline op een wegwerpmascaraborsteltje, of rechtstreeks op je wenkies, en je zal zien dat die onstuimige haren heel de dag getemd zijn! 

Highlighter

Vaseline
6
Foto © Mathilde Van Hoof

Highlighters zijn beautyproducten die de voorbije jaren ongetwijfeld al genoeg van je maandelijks budget hebben opgeslorpt. Probeer daarom eens een laagje Vaseline. Het is hoogstwaarschijnlijk de goedkoopste highlighter op de markt en je hoeft al helemaal niet te vrezen dat je kleur out of stock is.

Dep een beetje Vaseline op je jukbeenderen en door het licht dat weerkaatst wordt, lijkt het alsof je straalt van binnenuit. Niet genoeg glow? Smeer het bovenop je favoriete poeder highlighter voor extra sparkle.

Crème blush

Vaseline
6
Foto © Mathilde Van Hoof

Heb je ooit eens in een opwelling roze oogschaduw gekocht die je nooit draagt? Met een vleugje Vaseline is jouw oogschaduwkleurtje in een mum van tijd een nieuw beautyproduct. Verpulver je oogschaduw tot stof en meng het met een lepeltje vaseline. In no time heb je een unieke cream blush en voor de durvers zelfs een gekleurde lippenbalsem

Glossy oogschaduw

Vaseline
6
Foto © Mathilde Van Hoof

Nat, natter, natst. Lipgloss maakte een tijdje geleden al een comeback, maar ook onze ogen worden van een likje shine voorzien. Smeer wat Vaseline over je ooglook voor een editorialwaardige Instagram-foto. Speel met texturen en wees niet bang om volledig over the top te gaan. Minpunt: deze techniek is er helaas eentje die je enkel kan gebruiken bij het maken van foto’s. Na enkele oogknipperingen hangt het goedje namelijk vooral onder je ogen...

Nagellak

Vaseline
6
Foto © Mathilde Van Hoof

Ik overdrijf niet als ik zeg dat Vaseline de gouden sleutel tot eindeloze beauty hacks is. Elke nagellakjunkie kent de struggle van vastgekoekte nagellaflacons. Voorkom dat je je favoriete kleur niet meer open krijgt door met een beetje Vaseline aan de rand van het potje te smeren.

Last van een onstabiele hand? Ook hierbij kan Vaseline je helpen. Vooraleer je enthousiast begint te lakken, wrijf je eerst je nageltoppen in. Laat wel je nagel zelf volledig vrij. Zo zal de lak niet op je huid terechtkomen.

Waarvoor gebruik jij dit beautywondermiddel zoal?

19.04.2017
Geschreven door Mathilde Van HoofBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Baum und Pferdgarten

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo