0

Wat doen de Belmodo Bloggers met valentijn?

F
News

5

Heb je zelf nog geen plannen gemaakt voor valentijn? Zo ziet de dag van onze Belmodo Bloggers er uit op valentijn!

Tiany

Wat doen de Belmodo bloggers met valentijn?
5
Foto © Dirk Alexander

"Ik en mijn man hebben elke week ons eigen valentijnmomentje. We poppen elk weekend een flesje champagne, rosé, dat is mijn favoriet. Zo zetten we onze liefde voor elkaar altijd extra in de bloemetjes en maken we tijd voor wat quality time samen. Elk koppel zou dit moeten doen!"

Jill

"I'll be in Rome! De stad van romantiek en liefde dus de perfecte bestemming met valentijn. Wat de plannen zijn in zo'n mooie stad weet ik nog niet maar ik ga sowieso de stad ontdekken. I can't wait, ik ben er nog nooit geweest! En hier komt de grote onthulling, jawel … dit jaar ga ik met mijn lief! Ik ga er écht van genieten samen met hem. Het wordt een echt happy weekend."

Lize

Wat doen de Belmodo bloggers met valentijn?
5
Foto © Humo

"No romance for me maar dat is helemaal niet erg! Ik heb zondag een lange rit van vier uur voor de boeg naar de set in Metz in Frankrijk. Ik speel mee in een film en we moeten repeteren met de andere acteurs voor de scènes die we maandag gaan opnemen! Work hard, play hard later."

Lima

Wat doen de Belmodo bloggers met valentijn?
5
Foto © Visitoostende

"Mijn lieve partner heeft een grote verrassing gepland. Wat ik wel al weet, is dat er natuurlijk veel lekker eten voorzien zal zijn. Stiekem hoop en denk ik dat we naar een rustgevend wellnesspark gaan om te genieten van een onstpannende sauna en om te genieten van de tijd die we samen kunnen doorbrengen."

Nanja

Wat doen de Belmodo bloggers met valentijn?
5
Foto © Nanja Massy

"Ik en mijn vriend zijn al 3 jaar samen maar we vieren valentijn niet echt. Toch geven we die dag toe aan de typische valentijnssfeer. Ik ben uitgenodigd bij Plastron in Antwerpen op het event van Albert Heijn samen met mijn vriend om heerlijk te brunchen! Het is een nieuwe zaak die net geopend is dus we zijn enorm benieuwd. Mijn vriend en ik zijn dol op lekker en vooral véél eten dus we kijken er alvast naar uit om in een ontspannen sfeer te genieten van al dat lekkers en van elkaar. We gaan het zeker niet te laat maken om nadien onder ons tweetjes nog wat quality time te hebben."

Delfien

"Ik doe helemaal niet mee met valentijn. Ik en mijn vriend zien elkaar elke dag van het jaar even graag en hoeven dit met valentijn niet nog eens extra in de bloemetjes te zetten. Iedereen die wel extra romantisch is op valentijn, wil ik wel extra veel plezier wensen!"

13.02.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten