0

Wat doen de Belmodo Bloggers met kerst?

F
News

8

Christmas, a.k.a. de gezelligste periode van het jaar, is just around the corner. Ontdek hoe onze Belmodo Bloggers de happy holidays doorbrengen.

Kerstmis betekent family time. Een kerstdiner, gezellig tafelen met familie en vrienden, een kerstfilm bekijken... De typische Christmas setting. Maar hoe spenderen onze Belmodo Bloggers hun feestdagen?

Tiany Kiriloff

Belmodo Blogster Tiany Kiriloff brengt de kerstdagen door in ... Costa Rica! Jawel, Tiany gaat samen met the hubby en haar 3 schatten van kinderen Kerstmis vieren in de zon, met een cocktail in de hand op het strand. Voor little Otilia wordt het haar eerste vakantie, spannend!

Miss T. komt dus wellicht met een kleurtje terug uit vakantie, helemaal chill en relaxed. En zijn we jaloers? Oh ja!

Nanja Massy


Nanja Massy brengt de feestdagen door met familie. Van deze momenten kan ze enorm genieten, vooral van het vele en lekkere eten... Op kerstavond blijft de familie Massy gezellig thuis en haalt la mama haar kookkunsten boven. Gezellig samen zijn en terugblikken op alles wat ze als familie al hebben mogen meemaken samen. 
Maar als make-up artist en hair stylist houdt Nanja er natuurlijk van om zich tijdens deze dagen extra op te maken of een prachtige kapselcreatie te maken. Haar tips? Een rode lip is helemaal Kerst en een opgestoken kapsel bij een jurk met open rug maakt het geheel wat feestelijker! 
 

Wat doen de Belmodo Bloggers met kerst?
8
Foto © Nanja Massy
Wat doen de Belmodo Bloggers met kerst?
8
Foto © Nanja Massy
Wat doen de Belmodo Bloggers met kerst?
8
Foto © Nanja Massy

Jill Shaw

Ook Jill Shaw kan je de volgende dagen terugvinden in Costa Rica. Naar jaarlijkse traditie brengt deze schone blonde Kerst en de jaarwisseling door in het tropische paradijs. Daar brengt ze tijd door met haar familie en vrienden. Jill is super excited dat ook Tiany en haar familie dit jaar van de partij zijn.

Kerstmis is geen Kerstmis zonder cadeautjes dus ook daar wordt aangedacht. Tijdens de aperitief op het strand, bij de zonsondergang, worden pakjes uitgewisseld.  Uiteraard volgt daarna een gezellig diner. In Costa Rica wordt trouwens op Kerst zelf ook vuurwerk afgeschoten en overal worden er vuurtjes aangestoken en zijn er feestjes op het strand. It's one happy get together! Pura Vida!
 

Wat doen de Belmodo Bloggers met kerst?
8
Foto © Jill Shaw
Wat doen de Belmodo Bloggers met kerst?
8
Foto © Jill Shaw

Lima Ché

Lima viert de feestdagen samen met haar ouders en zusjes. Dan komen ze samen om gezellig te eten en bij te praten. Er wordt kalkoen gevuld met kastanjes en honing geserveerd en er zijn pakjes voor iedereen.

Lima kiest voor een lief kleedje voor de feestdagen. 

Wat doen de Belmodo Bloggers met kerst?
8
Foto © Lima Ché

Delfien Debroux

Kerstmis is ook voor Delfien Debroux dé periode om met familie en vrienden te spenderen. Er worden nieuwe recepten uit geprobeerd en is het allemaal kokkerellen en bakken wat de klok slaat. Daarnaast doet ze ook inspiratie op tvoor nieuwe DIY's, maar het is vooral een periode om haar batterijen op te laden. 

Wat doen de Belmodo Bloggers met kerst?
8
Foto © Delfien Debroux

Zalige Kerst en een gelukkig Nieuwjaar!

21.12.2015
Geschreven door Griet DemuynckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten