0

Voor alles waar je echt om geeft

F
News

2
12.10.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Miele is het wasmachinemerk bij uitstek om je Belgische kledij mooi te houden. Ze zijn dan ook de ideale bondgenoot voor de Dag van de Belgische mode.

Samen met onze fashion partner in crime Miele, doopt Belmodo vrijdag 21 oktober 2016 om tot Dag van de Belgische mode. Op die dag vieren we ontwerpen van eigen bodem door in een full-on Belgische look de deur uit te gaan. Dit is waarom Miele samen met ons deze modebewuste vrijdag ondersteunt: 

Miele staat voor kwaliteit

Belgische designs zijn niet enkel een lust voor het oog, ontwerpers van eigen bodem gaan ook prat op een uitstekende kwaliteit. En laat dat nu net zijn wat onze Belgische mode gemeen heeft met premium wasmachinemerk Miele. Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor toestelen die niet enkel uitblinken in hun kunnen, maar ook jarenlang meegaan. Wie thuis zo'n Miele-wasmachine heeft staan, zal het beamen, Miele kies je voor het leven.

Vier met Belmodo en Miele de Dag van de Belgische mode op vrijdag 21 oktober 2016
2
Foto © Felix Baumsteiger

Miele, voor alles waar je echt om geeft

Miele geeft om de dingen waar je echt van houdt. Talent van eigen bodem is iets waar we als Belg bijzonder trots op zijn en waar we veel belang aan hechten. Als expert in het onderhoud van mode, zet Miele dan ook maar al te graag zijn schouders onder deze ode aan onze Belgische mode.

Miele, nummer één wasmachinemerk in België

Met een Miele-wasmachine in huis, mag je er zeker van zijn da je Belgische kledij er piekfijn uit blijft zien. Of het nu stukken zijn met opdruk, met sequins of gemaakt uit een heel delicate stof, Miele heeft voor elke wasuitdaging een aangepast programma. Steek dus met een gerust hart je favoriete Dries Van Noten-item in je wasmachine!

Vergeet dus zeker niet op vrijdag 21 oktober 2016 je leukste Belgische items uit de kast te halen en met ons de #dagvandebelgischemode te vieren! 

Bovendien maak je ook kans op een Miele-wasmachine boordevol Belgische mode. Meedoen? Ga dan hier een kijkje nemen!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten