0

Vollenbak herontdekken: wegwerpcamera's!

F
News / Trends

3

Er is maar 1 gevoel leuker dan iets voor de eerste keer ontdekken en dat is iets dat je leuk vond weer helemaal opnieuw HERontdekken. Lang leve de nostalie!

Alle ninties bitches hebben net als ik het beste van 2 tijdperken kunnen meepikken. Nog net dat heerlijke geprul met analoge toestanden en dan de razendsnelle opmars van de smartphones, die nu ongeveer alle andere technologie hebben vervangen. En dat is heerlijk want ze kunnen ALLES, bellen, googelen, foto’s trekken, filmpjes maken, een eindeloos geheugen, ...

Maar ook een beetje jammer want zo snel als je een emoji met een knipperende oogjes kan typen, ben je alweer vergeten met wat voor fantastische hulpmiddelen je het vroeger moest stellen. Herinner je je nog ... de wegwerpcamera! Zo een klein plastieken toestelletje dat je ging kopen voor je op vakantie vertrok. Waarmee je dan welgeteld 15 foto’s kon nemen tijdens de trip (inclusief die overbelichte of op andere creatieve manieren verruïneerde shots).

Vollenbak herontdekken: wegwerpcamera's!
3
Foto © Telenet

Wel de cirkel is rond want we zijn terug aangekomen bij de smartphone die werkelijk alles kan! Mits de hulp van de juiste app ... Heb je nostalgie naar die aandoenlijke wegwerpcamera’s? Download dan snel snel snel de CamerApp van Telenet!

Met de app lijkt het alsof je weer een wegwerptoestel in handen hebt, scrollen maar, flitser aan en dan door het kleine gaatje turen om te zien wat je gaat trekken. Aan alles is gedacht, wedden dat er een glimlach op je gezicht verschijnt als je dat typische pieptoontje hoort wanneer je je foto trekt!

Ondertussen heb ik de app al 5 dagen geleden gedownload en 5 foto's genomen. Ja, daar word je weer zuinig van. Het is zo een andere beleving om weer echt te moeten stilstaan en nadenken voor je een foto neemt ... is dit beeld 1 van mijn 15 shots waard of niet? Miscchien toch geen foto nemen van mijn granola ... Soms neem ik al 15 foto’s gewoon om die ene perfecte groepsfoto te hebben.

Vollenbak herontdekken: wegwerpcamera's!
3
Foto © gizmodo

Wil je alles weer eens op een andere manier bekijken, download dan snel de CamerApp. Oh ja Telenet stuurt je ontwikkelde foto’s na 2 weken ook op! 

11.05.2016
Geschreven door Isabelle LeempoelsWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten