0

Vintage shopping op Laundry Day

F
News

7

Dit jaar richt Laundry Day zich niet enkel op de muziekliefhebbers. Met een vintage shop op het terrein maken ze dit jaar ook fashion addicts heel blij!

De vintage shop Naughty I is het geesteskind van Laundry Day-oprichter Luc Carpentier. In 1996 opende de winkel voor het eerst de deuren in de Kammenstraat in Antwerpen waar het jarenlang bekende namen als als Blondie, Texas en Basement Jaxx mocht ontvangen. Zelfs Amerikaans modeblad Harper's Bazaar sprak erover!

Naughty I vintage shop
7
Foto © Laundry Day
Naughty I vintage shop
7
Foto © Laundry Day
Naughty I vintage shop
7
Foto © Laundry Day
Naughty I vintage shop
7
Foto © Laundry Day
Naughty I vintage shop
7
Foto © Laundry Day

Twee jaar later introduceerde Carpentier in diezelfde Kammenstraat Laundry Day. Wat toen een klein straatsfeest was, groeide in de daarop volgende jaren uit tot één van de must go to festivals van ons Belgenlandje. Tijdens deze editie ligt de focus bij 'discovery'. Met deze gedachte boekten ze verrassende acts die je nog nooit eerder in België zag.

13680774_10154204945405390_4020389240495007073_n
7
Foto © Laundry Day

In dit thema past de revival van Naughty I. Voor slechts twee bonnetjes kan je er vintage items uit de jaren 70, 80 en 90 shoppen. Kan je niet kiezen tussen al deze vintage beauties? De stylisten van Vestiaire Populaire helpen je graag bij het creëren van een fabulous party look. De outfit die je al aanhad kan je kwijt in de totebags die Laundry Day voor jullie voorziet. 

Nog niet volledig overtuigd door de vintage look? Wij geven je hier talloze andere tips om er toch festival-proof uit te zien!

Laundry Day vindt plaats op zaterdag 3 september 2016. Tickets en info kan je verkrijgen via de website

Shake your vintage booty!

02.09.2016
Geschreven door Anaïs LybaertWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten