0

Vier Kerst als de celebs

F
Trends

11

Kerstmis en Nieuwjaar vieren als een echte celeb? Have a jolly Celeb-Mas! Kijk hoe deze diva's deze gezellige winterdagen doorbrengen.

Die befaamde cosy tijd van het jaar zit er weer aan te komen. How time flies! Een tijdje geleden leek het allemaal nog zo ver af, maar binnen een dikke week is het zo ver. Tijd voor 'in your face'- kerstbomen, een lichtjeswedstrijd voor het mooist versierde huis bij jou in de buurt en veel toeters en bellen. Elk jaar opnieuw zeggen we niet toe te geven aan de Christmas gekte, maar uiteindelijk eindigen we met een huis propvol kerstspullen #fail.

Maybe it's time to break the rules! Kerst op zijn Vlaams is typisch en soms een beetje saai. Hoe vieren de celebs de holidays eigenlijk? Uiteindelijk zijn het maar mensen zoals jij en ik, maar toch interpreteren ze de kersttradities net iets extravaganter. Hier zijn wat ideetjes om je kerst annoo 2015 wat te stuffen met straffe peper. 

Bye - bye winter!

Mexico Getaway
11
Foto © Lea Michelle
Dubai Getaway
11
Foto © Selena Gomez
Malediven Getaway
11
Foto © David Beckham

Niet de goedkoopste oplossing, maar volgens mij wel de leukste. Laat al dat kerstgedoe achterwege en boek je ticket naar de zon zoals de celebs dat doen. De meeste onder hen wonen al onder de blakke zon van L.A., maar dat is nog niet voldoende. Neen, hoe verder hoe beter.

Mexico zoals Lea Michele van Scream Queens, Dubai voor Selena Gomez & Olivier Rousteing en de Malediven voor de Beckham family. Terwijl je snapchats krijgt vanuit ons Belgenland van glinsterende kersttafels, lig jij met een cocktail op een wit strand naar wat vuurwerk te kijken. Zalig!

Onesie fever

Waarom jezelf helemaal opdoffen voor Kerst? Waarom moet je dat oude kostuum afstoffen of die chique jurk die vreselijk ongemakkelijk zit weer aantrekken? Laat dat toch allemaal achterwege en dress up in your favourite onesie! Doe zoals Cara Delevingne en spread the love!

Je hele familie komt gekleed in zijn kerstonsesie naar het Christmas dinner. Je gaat me niet vertellen dat je nog nergens de ideale onesie bent tegengekomen. Letterlijk elke winkel heeft tegewoordig wel dit hip ding in zijn collectie geïntergreerd. 

Kardashians kerstkaart

Fancy kerstkaart
11
Foto © Kardashian's family
Fancy kerstkaart
11
Foto © Kardashian family
Fancy kerstkaart
11
Foto © Kardashian family

Iedereen spot graag een gepersonaliseerd kerstkaartje in zijn brievenbus. Als ik er ooit 1tje van de Kardashians zelf bemachtig, krijg ik ter plekke een crisis, maar dat ter zijde.

Dit jaar is het misschien tijd voor een familie shoot à la Gossip Girl, Desperate Housewives of zoals de Kardashians het ons voordoen. Deze traditie gaat al sinds mijn geboortejaar 1991 mee tot nu. Een beetje die inner diva pose zoeken of je ergens neervleien als een nimf en het wordt een succes. 

X-mas B-day party

Enkele dagen geleden vierde 's werelds bekendste Instagram chick Taylor Swift haar B-day. Ben jij zelf of 1 van je BBF's, tantes of nonkels jarig tijdens de kerstperiode maak er dan een Christmas themed verjaardagsfeestje van! Niemand jarig in de buurt, doe dan gewoon alsof. 

Nodig een echt Santa uit en combineer je kerstdecoratie met enkele slingers en toeters en je bent gesetteld. Klaar voor je over the top American B-day party? Check deze super schattige snapchat video van boyfriend Calvin Harris. Komaan, schootje zitten Taylor!

Pimp your car

Rendier auto
11
Foto © E TV

Je huis decoreren of toch op zijn minst de binnenkant ervan is bij ons ook de gewoonte, net zoals in celeb land. Een auto omtoveren tot X-mas item daarentegen is compleet nieuw voor mij.

Reese Witherspoon kreeg blijkbaar plots de craving om haar auto om te toveren tot Rudolph the Red-Nosed Reindeer. Volledig in de Kerst vibe je kerstinkopen aan de haak gaan slaan. Wie het woord dress up party uitspreekt vraagt erom. Benieuwd hoeveel reindeer cars er volgende week zullen rond rijden.

Ugly Christmas sweaters

Kersttruien
11
Foto © Demi Lovato
Kersttruien
11
Foto © Katy Perry
Kersttruien
11
Foto © Miley Cyrus

Elk jaar opnieuw is het van dat. De massaproductie van kitschy, foeilelijke kersttruien is begonnen. Winkelketens liggen er vol van! Op mijn snapchatverhaal stond afgelopen week een filmpje van een trui met echte lichtjes in. Dan weet je dat het serious business is.

Zowel Miley Cyrus, Katy Perry en Demi Lovato gaan voor de 'ugly X-mas sweater look'. Kerst draait rond binnen blijven, pakjes openen en jezelf volproppen met eten tot je misselijk bent. Why even bother

20.12.2015
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten