0

Vergeet je smartphone vandaag eens

F
News

7

Zoek jij altijd een excuus om je smartphone eens thuis te laten? Goed nieuws, want vandaag is het National Day of Unplugging.

Instagram, Facebook, Foursquare, Tumblr, Twitter en misschien wel Tinder: deze apps gebruiken we bijna allemaal, admit it. Wij weten dat een smartphone een deel van ons leven is, maar het is ook erg verslavend. Heb jij al eens een mini hartaanval gehad toen je dacht dat je je smartphone vergeten was? Niet gezond. Hier vind je survivaltips om een smartphone-vrije dag te doorstaan. 

Shoppen

Reclame vogue
7
Foto © Vogue
Online shoppen op je laptop
7
Foto © Coco and Lola

Shoppen, we doen het allemaal zo graag. Handtas: check, de juiste outfit: check, bankkaart: check, smartphone: laat die maar thuis. Onze smartphones leiden ons vaak af, laat hem dus thuis om een efficiënte shopdag te beleven. Zo scoor jij snel de perfecte outfits!

Een beetje te lui om een outfit aan te trekken en buiten te komen? Lucky you, want je kunt nog altijd online shoppen.

Denk eens aan jezelf

Leg jezelf eens in de watten en plan wat me-time. Met je smartphone in je hand, is het moeilijk om jezelf eens af te sluiten van de wereld en te relaxen. Plan een dag alleen, met je lover of een vriendin om eens volledig tot rust te komen. Wellnessen, gaan sporten, een strandwandeling ... Noem het maar op!

Girlsnight

Girlsnight met alcoholische dranken
7
Foto © Whatsup kolkata
Sex and the city
7
Foto © Collider

Na een girlsnight staat Snapchat meestal vol met duizenden foto's. Houd eens een girlsnight zonder smartphone, wedden dat het minstens even leuk zal zijn? Ga eens old skool en speel een gezelschapspel en kook je lievelingsgerecht.

Zijn jij en je vriendinnen niet de type meisjes om thuis te blijven? Ga dan een avondje uit zonder smartphone. Wie weet scoor jij toch foto's door de fotograaf die jou spot.

Daten

iPhone met Tinder in Londen
7
Foto © Allure
It's a match : tinder app
7
Foto © Emerce

Het is o zo gemakkelijk om pottentiële lovers te keuren via Tinder, Facebook of Instagram. Daag jezelf eens uit en ga eens op zoek in real life. Wie weet kom jij een hottie tegen die jouw hartje doet sneller slaan.

Zzz

Als je het echt moeilijk hebt om je smartphone niet te gebruiken, maar dan eens van de gelegenheid gebruik om vroeg te gaan slapen. Neem een extra uitgebreide beauty nap en je kan er zo weer helemaal tegenaan!

04.03.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten