0

Verander je gezichtsvorm met de juiste producten

B
Skin care

10
01.08.2016
Geschreven door Nanja Massy

De Kardashians doen het alsof het niets is: shapen. Als je het zelf wil proberen, doe het dan op een manier die past bij je gezicht.

Hoe weet je nu welke gezichtsvorm het beste bij jou past?

We kennen het allemaal van de Kardashians, mooi opvallende jukbeenderen in combinatie met een scherp aangezette kaaklijn. Het is mooi om je gezicht te shapen maar het moet natuurijk blijven. Met deze handige producten van NYX Cosmetics en L’Oréal creëer je snel en makkelijk de mooiste gezichtsvorm die bij jou past.

Heb je een rond-bol gezicht dan plaats je best een blush of bronzer schuin onder je jukbeen om je gezicht optisch te gaan versmallen. Je gaat op die manier spelen met licht en donker waardoor het lijkt alsof je een smallere gezichtsvorm hebt. 

Je jukbeen is makkelijk te vinden door het maken van een kus/tuitmond. Je plaatst de blush best eerst op de plaats waar je het meeste product wil, en dat is het midden van de wang. Let op dat je twee vingers aan de mond houdt zodat de bush niet te ver komt. Bij voorkeur gebruik je een schuin afgesneden blush borstel om de shape vorm optimaal te maken. De lange haren van de borstel zijn daarbij naar beneden gericht. 

Om een natuurlijk resultaat te krijgen is het belangrijk om na de shape-beweging ook even naar boven te gaan langs je slapen tot het midden van je wenkbrauw en zo naar beneden langs de haarlijn tot aan je kaaklijn (het vormen van een 3 of een maan) op die manier gaat het veel natuurlijker ogen en is de blush gelijk verdeeld. 

Blogger Nanja Massy
10
Foto © Valeriya Maltsava
Blogger Nanja Massy
10
Foto © Valeriya Maltsava
L’Oréal, Infallible Sculpt Contouring palette
10
Foto © Valeriya Maltsava

Materiaal: L’Oréal, Infallible Sculpt Contouring Palette. Het palet bestaat in verschillende tinten. Op de foto draag ik de 01 Light/Medium. Er zit ook een cream hightlight in het palet die je op je jukbeen kan aanbrengen om het shapen nog duidelijker te maken. 

Heb je een lang-smal gezicht dan plaats je de blush op de appeltjes van je wangen, de huid die naar bovenkomt wanneer je lacht. Op die manier gaat de blush zorgen voor meer structuur en gaat je gezicht korter en voller lijken. Dit doe je best met kleine ronddraaiende bewegingen, dit voorkomt streepvorming.

Door deze manier toe te passen geef je het gelaat een frisse en gezonde uitstraling. Dit is mijn favoriete plaats om blush aan te brengen. Het is veel natuurlijker. Het is de plaats waar je van nature bloost als je het te warm hebt of dat gezonde gloedje dat je op je wangen krijgt na een koude winterwandeling of een stevige sportinspanning. 

Blogger Nanja Massy
10
Foto © Valeriya Maltsava
Blogger Nanja Massy
10
Foto © Valeriya Maltsava
NYX Cosmetics, Mozaïek Blush Poeder
10
Foto © Valeriya Maltsava

Materiaal: NYX Cosmetics, Mozaïek Blush Poeder in de kleur Paradise

De look werk je af met het aanzetten van de wenkbrauwen. Deze handige L’Oréal Brow Artist Sculpt bestaat in verschillende kleuren, die je aanpast aan jouw wenkbrauwkleur. Ik draag nummer 04 Dark Brunette

L’Oréal Brow Artist Sculpt
10
Foto © Valeriya Maltsava

Op de lippen een leuk ombre effect met NYX Cosmetics Ombre Lip Duo Razzle & Dazzle / Éclat Brillant. Aan de binnenkant van de lippen de lichtste kleur en aan de buitenkant de donkere. Het geeft een heel mooi effect. Deze kleur past trouwens goed bij de blush.

NYX Cosmetics, Mozaïek Blush Poeder
10
Foto © Valeriya Maltsava

In de zomer kan onze make-up makkelijker uitlopen dus eindig met het fixeren van je make-up met de NYX Cosmetics Long Lasting Setting Spray die ervoor zal zorgen dat alles netjes op zijn plaats blijft zitten. 

NYX Cosmetics Long Lasting Setting Spray
10
Foto © Valeriya Maltsava

Veel plezier dames met het creëren van de ideale gezichtsvorm! Onthou één ding heel goed: less is more.

Make-up by Yente Verheyen 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten