1

Vegan raw food met "Julie natuurlijk"

F
News

Raw food is onder de foodies al een tijdje bekend. Wij zijn er ook helemaal weg van dankzij een nieuw kookboek: "Julie natuurlijk".

De foodies onder jullie hebben waarschijnlijk al iets opgevangen: er is een nieuw, gezond kookboek in town! Na het recente boek van Hollandse schone Rens Kroes is België opnieuw aan de beurt met “Julie natuurlijk.

Het kookboek “Julie natuurlijk” bewijst dat raw food ontzettend lekker is. De vrouw achter het boek, de Vlaamse Julie Van den Kerchove, weet waarover ze spreekt. Zelf kampte ze een aantal jaren geleden met gezondheidsproblemen en besloot om haar levensstijl volledig aan te passen.

De food blog “Julie’s Lifestyle” doet misschien wel een belletje rinkelen. Julie is raw food chef van opleiding, want ze studeerde aan het gerenommeerde Living Light Culinary Institute in Californië. Julie geeft ook workshops en doet ook catering met lekkere, gezonde hapjes. Samen met haar partner Simon Matthys lanceerde ze haar eigen eigen raw vegan productielijn: ALL GOOD.

Fit- en energieloos maar geen zin om een saai en smakeloos dieet te volgen? Dan zijn de recepten van Julie de ideale oplossing. De gerechten geven je een boost, zowel innerlijk als uiterlijk, want een gezonde glow krijg je er zomaar bij. 

De officiële launch van het kookboek ging donderdagavond 27 augustus 2015 door in Moor & Moor in Gent. In deze nieuwe hotspot kan je terecht voor gezonde en handige producten voor in je keuken. We konden zelf geen betere plek bedenken!

Met een lekker, gezond drankje was de toon al meteen gezet. De cashewnoten hadden enorm veel smaak en van de crackers met guacamole kon ik evenmin afblijven. Healthy food never tasted so good!

31.08.2015
Geschreven door Hélène MaesBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo