0

Vegan & raw food met Julie natuurlijk

F
News

4

Wij bij Belmodo LOVE Julie Van den Kerchove, our previous guest editor: Vlaamse rawfood chef en bekend van de populaire foodblog Julie’s Lifestyle.

Wij bij Belmodo LOVE Julie Van den Kerchove, our previous guest editor: Vlaamse rawfood chef en bekend van de populaire foodblog Julie’s Lifestyle.

Enkele jaren geleden besloot ze om haar volledige voedingspatroon overhoop te gooien, ze droomde van een levensstijl waarbij ze nooit nog calorieën hoefde te tellen. I mean, don’t we all? Zo kwam ze bij raw food terecht.

Vandaag kookt ze alleen nog met onbewerkte en natuurlijke ingrediënten. Eind augustus brengt Julie haar debuutboek uit, Julie natuurlijk. And we are very excited about that.

Vegan & raw food met Julie Natuurlijk
4
Foto © Julie Van den Kerckhove

Julie zocht tijdens haar studentenjaren de link tussen voeding en gezondheid. Zo schrapte ze al de geraffineerde suikers, maar ook gluten en gepasteuriseerde melkproducten uit haar leven en evolueerde ze naar een (grotendeels) volledig plantaardige levensstijl.

Na haar studies hier volgde ze een opleiding aan het gekende Living Light Culinary Institute in Fort Bragg, zo’n 3 uur van San Francisco, waar ze echt alles te weten kwam over raw food. Van de receptontwikkeling tot de bereidingstechnieken en meer.

Vegan & raw food met Julie Natuurlijk
4
Foto © Julie Van den Kerckhove

Daar begon ze ook haar “Julie’s Lifestyle” blog om haar ervaringen te delen en ze lanceerde met haar partner Simon Matthys ook de raw vegan productlijn: ALL GOOD.

Je zult ruim 60 lichte en (over)heerlijke recepten terugvinden in Julie Natuurlijk, die goed zijn voor zowel je lichaam, als je geest.

Vegan raw food met Julie Natuurlijk
4
Foto © Lannoo

Het boek laat je eenvoudig zien hoe je met natuurlijke ingrediënten gezonde, maar nog steeds lekkere versies van taco’s, cheesecake en zelfs chocoladetruffels kunt bereiden.

Sounds delicious, right?

Julie Natuurlijk ligt op vrijdag 28 augustus in de winkels maar je kan het boek nu al pre-orderen op Julie's website.

26.07.2015
Geschreven door Naomi VangestelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten