0

Vakantie!

F
News

6
09.04.2013
Geschreven door Els Keymeulen

Vakantie!!! Ik ben een weekje thuis, zonder man (die zit in Cannes, op een televisiebeurs) en mét mijn 2 kids - weer geen tijd om mijn nagels te lakken dus.

Ik ben even niet met mode en magazines bezig, maar met pampers & pannekoeken - minstens even leuk (voor een paar dagen, tenminste). Even een overzichtje van onze recentste activiteiten:

 

*Gisteren gingen we naar de Zoo van Antwerpen (beetje onze 2e tuin, want vlak bij ons huis) & wat me vooral opviel? Voor de ingang van de zoo staat een kermis, waar je met 2 kids dus niet gewoon voorbij kunt lopen. Vast een hele slimme commerciële zet van die kermistypes, want wij zijn dus niet in de zoo geraakt. Maar of de zoo daar nou zo blij mee is? Hmmm...

Belmodo-Els-5
6
Foto © Els Keymeulen
Belmodo-Els-1
6
Foto © Els Keymeulen

*Vandaag brachten we de dag door in Playmobilland. Geen ingewikkelde reis: Playmobilland ligt gewoon in onze living. Rover verzamelt Playmobil & beleeft samen met zijn plastic mannetjes de wildste avonturen en ik & Bonita mochten een keertje meespelen. Wat me opviel: er zijn maar heel weinig vrouwelijke Playmobilfiguurtjes en al helemaal geen goedgeklede. Mij lijkt het nochtans wel leuk, zo'n Isabel Marant-figuurtje met opklikhaar & armpjes en beentjes die kunnen draaien. Toch?

Belmodo-Els-6
6
Foto © Els Keymeulen
Belmodo-Els-4
6
Foto © Els Keymeulen

*En toen was het avond en tijd voor tv. En nope, die van mij kijken geen Bumba, maar Sofie Dumont! Serieus, we kijken om 18:00 met ons drietjes gezellig naar De Keuken Van Sofie, want dàt is dus Bonita's lievelingsprogramma (en zij is baas over de afstandsbediening). Vanavond op het menu: lenterolletjes! Kan ik van geen kanten ooit zelf maken, maar het zag er wel verrukkelijk uit. Overigens wil ik nog even deze bedenking met jullie delen: sinds Sofie een baby heeft, kleedt ze zich veeeeel beter! Niet meer van die zelfgehaakte bloesjes en wrong-side-of-vintage-jurken, maar stijlvolle bloesjes & perfect gesneden cardigans. I like.

Belmodo-Els-2
6
Foto © Els Keymeulen

En dus lijkt dit me de perfecte afsluiter: who run the world? Kids!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten