9

Upgrade your dressing

F
Trends

Ben jij op dit moment in het bezit van een triestige, standaardkleerkast of dressing en is deze dringend aan een make-over toe? Keep on reading!

De meeste onder ons hebben een saaie kleerkast die niet al te ordelijk is. But who cares? We sluiten de deuren en negeren het bestaan van dit stort. Ooit ruimen we dat wel eens op... 5 jaar later en nog steeds niets veranderd. Het is mijn missie om daar verandering in te brengen! 

Afgelopen week kreeg ik die gekke drang om mijn hele kamer te restylen. Je kent dat wel, wakker worden, naar je slaapkamer kijken en denken: "Neen dit kan niet meer". Alsof je een nieuw levensdoel hebt gevonden. First things first dus mijn garderobe krijgt een heel nieuw plekje binnen mijn vertrek. 

Ik persoonlijk vind het zonde om al je mooie kleren weg te stoppen in een kast. Koop een simpel wit rekje bij IKEA om het budget te drukken en je kan je favoriete pieces uitstallen. Next step is om dat hoekje nadien wat meer body te geven en hippe items toe te voegen. Hier zijn mijn ideetjes voor mijn imaginary inloopkast.

Phyt.

Phyt plants
9
Foto © Phyt plants
Phyt plants
9
Foto © Phyt plants
Phyt plants
9
Foto © Phyt plants
Phyt plants
9
Foto © Phyt plants

Een plantje zonder wortels is in mijn opinie morsdood. Logisch, ik heb dan ook in de verste verte niet 1 groene vinger aan mijn lijf. Toch bestaan ze en de naam van deze cutie luidt: Tillandsia. Het zijn airplants, hebben geen grond nodig, zijn niet in het bezit van wortels en overleven vooral op daglicht en af en toe een druppeltje water.

Je hebt ze in allerlei vormen en kleuren. Omdat je ze niet in een lelijke bloempot moet steken kan je er alle kanten mee op! Ideaal voor mensen die zelfs een cactus kunnen vermoorden, kijk maar naar mij. Afkomstig uit California, geïmporteerd met het vliegtuig en hier bekend onder de naam Phyt. Ze zijn niet duur en op de site van Phyt vind je ook prachtige decoratiestuks om je nieuwe baby mooi te presenteren. 

Hannemans: eigenzinnig hout

Hannemans
9
Foto © Hannemans
Hannemans
9
Foto © Hannemans
Hannemans
9
Foto © Hannemans

Wie wil er nu niet een handgemaakt meubel toevoegen aan zijn vernieuwe inloopkast? Betaalbaar, fris, funny en Scandinavisch geinspireerd dat is wat Hannemans kan toevoegen aan jouw interieur. Vergeet saaie, strakke schabben en neutraal hout. Enkele grafische vormen en een pastelkleurtje kunnen mij altijd pleasen.

Buiten personal requests heeft Hanne ook een eigen vaste collectie van allerlei meubels. Aangezien de meeste slaapkamers geen paleisvertrekken zijn, moeten we ons wel inhouden, maar een leuk schab of een klein kastje kunnen we er nog wel ergens tussen wringen.

Orangetown

Orangetown illustraties
9
Foto © Orangetown

Thomas Haine is vergroeid aan zijn potlood en dat bedoel ik dan letterlijk. Wat een talent! Vroeger hadden we allemaal wel een poster in de kamer hangen van onze favoriete boysband of van de Spice Girls. Die hebben we al lang van de muren getrokken, stiekem met pijn in ons hart. Wat dacht je ervan om deze trend gewoon terug te brengen, maar dan met mooie & creatieve illustraties?

Laat je dan gaan bij Orangetown! Mijn favoriet afkomstig van zijn creatieve hand? De gedetailleerde stratenplan tekeningen van Belgische steden. Momenteel Antwerpen, Mechelen en Leuven. No stress, Gent is in de maak! Antwerp, best place of all times, hangt al aan mijn muur. Ideaal voor de urban fashionista/fashionisto onder jullie. 

09.12.2015
Geschreven door Jan Van EldereBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo