12

Upcoming talent in 2016

F
News

Wie gaat knallen in 2016? Ik heb voor jou 4 toptalenten bij elkaar gezocht waar we in de toekomst nog veel van zullen horen. Veelbelovend én 100% Belgisch!

Speciaal voor de komst van 2016 heb ik even mijn talententrommel doorzocht. Welke jonge beloften zullen het zeker maken dit jaar? Easy! Ik heb 4 categorieën uitgekozen waar telkens 1 iemand in uitblinkt om die even in de spotlights te zetten.

Fotografie

Pastels fotoshoot voor U.Magazine
12
Foto © Elien Jansen
Fotoshoot Elien Jansen
12
Foto © Elien Jansen
Fotoshoot Elien Jansen
12
Foto © Elien Jansen

Op mijn 19 jaar was ik nog een softie, onwetend en geen doel in mijn leven whatsoever. Gelukkig bestaat er ook nog een andere categorie 19-jarigen die wél iets bijbrengen aan de maatschappij. Zoiets als creativiteit en schoonheid bijvoorbeeld.

Deze cutie, Elien Jansen, is on fire op dit moment! Veel van mijn vrienden werken samen met haar voor meerdere shoots. Elien is ook 1 van de vaste fotografen bij U.Magazine én sinds kort shoot ze ook voor Belmodo prachtige kiekjes. Ze is nog maar net uit de startblokken geschoten dus onthoud deze naam. Want je gaat hem nog vaak te horen krijgen! 

Design

Functionality Kills The Fun #FKF
12
Foto © Lennart Van Uffelen
Functionality Kills The Fun #FKF
12
Foto © Lennart Van Uffelen
Functionality Kills The Fun #FKF
12
Foto © Lennart Van Uffelen
Spiegel.01 van Lennart Van Uffelen
12
Foto © Natalia

Hoe kan je meubels afbreken voor je er deftige kunt ontwerpen? Lennart Van Uffelen houdt ervan om in zijn eigen eyecatchers de bijl te zetten. Hij heeft zowel een custom collectie, maar ook deze stuks uit zijn #FKF afdeling. 

'Functionality Kills the Fun' is de collectie die bij mij meteen in het oog sprong. Natalia was/is blijkbaar ook fan want zij gebruikte al eerder stuks uit de #FKF collectie tijdens haar videoclip en album cover. I'm really digging the mirror, enkel lijkt het me niet echt handig om je 's morgens klaar te maken. Achja, uiterlijk is niet alles!

Models

Jonas Boons in campagne van Raf Simons
12
Foto © Raf Simons
Jonas Boons voor Dior SS16
12
Foto © Dior
Jonas Boons voor Prada SS16
12
Foto © Prada
Jonas Boons GQ China
12
Foto © Alexandra Leese

De Belgische bodem is altijd al een broeihaard geweest voor modellen. Ze worden steeds jonger en alsmaar succesvoller. Ik zei het al voordien: -18 is de dag van vandaag meer gedreven dan ooit. I present you Jonas Boons die nog maar net 17 jaar jong is geworden. Kan jij je voorstellen dat je op deze leeftijd een runway van Prada en Dior liep? Of dat je op de cover van Vogue zou staan? Nieje inderdaad, ik ook niet. Nochtans doet deze jonge knaap dat zonder enig probleem. 

Blogger/own collection

Deze Belgische schone is een toppertje aan de andere kant van de taalgrens. Wie op Waalse bodem Valentine Witmeur zegt, spreekt meteen over pure klasse. Ze is een ervaren blogster en heeft een erg uitgesproken, edgy stijl die erg typerend is voor haar.

Een tijdje geleden kreeg ik het nieuws dat deze it-girl een eigen knitwear-collectie gaat uitbrengen onder de naam Valentine WItmeur Lab. Check deze unieke teaser zodat we samen in spanning kunnen afwachten tot de launch!

01.01.2016
Geschreven door Jan Van EldereBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo