0

Uniqlo x Lemaire

F
News

7

Goed nieuws in de modewereld, Franse designer Christophe Lemaire ontwerpt opnieuw kledij voor Uniqlo!

Het Japanse modeketen Uniqlo en Frans modemerk Lemaire lanceren vandaag samen de lente- en zomercollectie. De voormalige hoofdontwerper van Hermès ontwierp de collectie van Uniqlo. Voor Lemaire is deze samenwerking met Uniqlo niet zijn 1e avontuur, ze werkten in het verleden al samen.

Het is de laatste collectie van de collaboration tussen Uniqlo en het Franse modemerk Lemaire. Deze unieke lijn is te verkrijgen zijn in de Uniqlo-winkel in Antwerpen en bestaat uit 20 stukken fashion items voor vrouwen, en 19 kledingstukken voor mannen.

Uniqlo wordt gezien als de Zara van Japan, die zich vooral richt op basics in plaats van trendy mode. De keten heeft meer dan 850 winkels in Japan en nog eens 633 winkels internationaal.

Campagne vrouwencollectie Uniqlo x Lemaire
7
Foto © Uniqlo
Campagne vrouwencollectie Uniqlo x Lemaire
7
Foto © Uniqlo

Lemaire is een Frans designmerk dat prachtige kleding op de markt brengt. Het heeft Franse elegantie en is heel klassevol. De prijs van het merk is vrij duur, en daarom zijn wij ook blij met de nieuwe collab tussen Uniqlo en Lemaire. Deze kledingslijn is betaalbaar.

Deze keer gaat het om expressieve kledij om dagelijks te dragen. De items tot de detail ontworpen met grote zakken en ze accentueren je contouren van het lichaam. Het gaat om expressieve kleuren zoals kastanjebruin, oranje, blauw, groen, grijs en wit.

Rood kleedje Uniqlo x Lemaire
7
Foto © Uniqlo
Zwarte lange mantel Uniqlo x Lemaire
7
Foto © Uniqlo
Polo Uniqlo x Lemaire
7
Foto © Uniqlo
Gestreept hemdje van de collectie van Uniqlo en Lemaire
7
Foto © Uniqlo

Wat vind jij van deze collectie?

04.03.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten