0

Uit mijn leven gegrepen!

F
News

4
17.03.2015
Geschreven door Lore Van Keer

Jullie hebben al een kijkje kunnen nemen achter de schermen, het maken van mijn juwelen en mijn recente collabs.

Jullie hebben al een kijkje kunnen nemen achter de schermen, het maken van mijn juwelen en mijn recente collabs. Maar hoe kan een gewone dag er voor mij uitzien? Just another day. Vandaag, een regendag, koppel ik het nuttige aan het aangename.

9u30: Diamanten shoppen in Antwerpen. De diamantwijk begint eigenlijk pas te leven vanaf 10u. Eerder hoef je hier niet te zijn. Vandaag bezoek ik leveranciers en kies ik onder andere zorgvuldig de edelstenen uit die later (in dit geval) in een verlovingsring verwerkt zullen worden. Je ziet op de foto al wie ik een bezoek breng. Guess what… Diamonds love Antwerp… but I also do!

Uit m’n leven gegrepen!
4
Foto © Lore Van Keer
Uit m’n leven gegrepen!
4
Foto © Lore Van Keer

12u30 : Tijd voor de kapper! Niet mijn lievelingsbezoek, om heel eerlijk te zijn. Maar onhandelbare haren zijn ook niet oké.

Gelukkig is er Snip-Snip. Met een verse, korte coupe kan ik alles weer aan!

Uit m’n leven gegrepen!
4
Foto © Lore Van Keer

14u: Afspraak in de winkel! De hele namiddag sta ik in de winkel om mensen te ontvangen. Ringen passen, materialen kiezen, kleuren bepalen... Love it! Weer heel wat leuke mensen ontmoet. Dat is wat ik zo heerlijk vind aan m’n job. Ik zie elke dag weer nieuwe gezichten en kan ze ook nog eens blij maken.

19u: Ik duik nog snel even in m’n atelier om een set trouwringen af te werken. Al gauw ben ik een uur verder en moet ik me dringend klaarmaken voor m’n date. Date night with the boyfriend!

20u30: (g)inspirations om even te ontspannen! Dit gebeurt natuurlijk niet elke dag - maar je moet tijd vrijmaken voor de mensen om wie je geeft. M’n vriend en ik sluiten de dag af ‘en rose’. Mijn absolute favoriet? Copperhead gin + Fever tree! Maar toch altijd m’n schriftje bij de hand! ;) Santé!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten