7

Trend SS16: Layers all the way

F
Trends

25.05.2016
Geschreven door Fleur Vanslembrouck

Die sweater, too much? Voor de eeuwige twijfelaars is er goed nieuws. Layers kunnen dit seizoen helemaal en verlossen je van die besluiteloosheid.

Ons Belgenlandje stond niet als eerste in de rij bij de uitdeling van het goede weer. Zo veel is zeker. Regen, hagel, zon én sneeuw op 1 dag? In het land van de friet is dat niet meer dan normaal. We moeten het wisselvallige klimaat er maar bijnemen. Maar wat trek je aan op zo een grillige dag? 

Layers zijn hét reddingsmiddel voor ons prikkelbaar weerstype. Ben je op het werk aan het stikken in die loeiwarme sweater? Of sta je te bevriezen op een tuinfeest? Een outfit aantrekken waarmee je nog enkele laagjes kan uitgooien is een echte must

De trenchcoat is dé jas bij uitstek om layers te creëren. Dit seizoen zien we de trenchcoat opduiken in ontelbaar veel modellen, stofjes en kleuren. 

TREND SS16: layers
7
Foto © Pinterest
TREND SS16: layers
7
Foto © Pinterest

Ook met een leuke drop waist dress kan je de layers trend toepassen. Een stoere sweater op een schattig kleedje: perfect combo!

TREND SS16: layers
7
Foto © Gurl
TREND SS16 layers
7
Foto © Closet full of clothes
TREND SS16: layers
7
Foto © Closet full of clothes
TREND SS16
7
Foto © Closet full of clothes

Wil je liever casual gekleed de straat op? Kies dan voor een leuk geruit hemdje en laat deze open hangen. Zo kan je nog je favoriete T-shirt erbij combineren. Maak je look af met een leuke cardigan of vest. 

Een fashion uitdaging voor echte durvers is het dragen van een slip dress gecombineerd met een T-shirt. Celebs als Kendall en Kylie Jenner toonden al hoe het moet. De trend brengt ons in een klap terug naar de nineties

Helaas gluurt er altijd gevaar om de hoek. Het is namelijk een kunst om deze trend onder de knie te krijgen. Laagjes kunnen heel snel een warboel worden. Terwijl niemand eruit wil zien als een ouwe tante. Zorg ervoor dat de dunnere stoffen zoals T-shirts eerst aan bod komen. Langere kledingstukken trek je later aan. Op die manier creëer je dat coole laagjeseffect.

De layers trend is een uitstekend excuus om je volledige garderobe om te gooien. Grabbel eens ver in die kast en ontdek je verborgen collectie. 

En remember, het draait allemaal om balans. Succes! 
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo