0

Trend: Perzikkaakjes

B
Make-up

4

Sommige vrouwen hebben altijd een natuurlijk blosje op hun wangen, anderen kunnen daar alleen maar van dromen. Gelukkig kan je met blush hetzelfde effect bekomen.

Met een tikkeltje blush zie je er meteen gezonder en jonger uit. Momenteel is vooral perzik populair bij de blushes, een kleur die goed bij lichtere huidskleuren past. Wij zochten alvast enkele perzikkleurige blushes voor jou uit:

Trend: Perzikkaakjes
4
Foto © BE Creative
Trend: Perzikkaakjes
4
Foto © Rituals

De Magic Powder Blush Peach Glow van Rituals is verrijkt met de edelsteen Amethist, die zorgt voor innerlijke rust en creativiteit. Ze ontspant de huid en maakt ze glad en soepel. De blush is bovendien parabeen- en parfumvrij.

De formule van Baked Blush van BE Creative zorgt dan weer voor een luchtige applicatie: je kan de kleur laag na laag opbouwen.

Trend: Perzikkaakjes
4
Foto © Cent Pur Cent

Ten slotte is de Loose Mineral Blush van Cent Pur Cent een echte aanrader. De cosmeticalijn van visagiste Caroline Rigo werd nog maar net gelanceerd en bestaat uit 100% natuurlijke mineralen. De blush bezorgt je een natuurlijke stralende look.

Let op, er bestaan verschillende soorten blush voor verschillende huidtypes: blush in poedervorm is geschikt voor een normale of gemengde huid, een crème blush gebruik je op een droge huid en een 'cheek stain' gel blush is bedoeld voor een vette huid. Choose wisely!

03.06.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten