0

Trend: laat je schouders zien

B
Make-up / Trends

3

Onze schouders stonden deze zomer volop in de spotlights dankzij de off-the-shoulder tops en jurken. Dit najaar zetten we deze trend gewoon verder!

Nu de oversized en tomboy trend schering en inslag zijn in het straatbeeld, kan het geen kwaad om hier zo nu en dan eens variatie in aan te brengen door een vrouwelijke touch aan je outfit toe te voegen. We hadden het eerder bijvoorbeeld al over lakleder en hoe deze stof je outfit een sexy upgrade kan geven. Het lijkt in het eerste opzicht misschien niet zo, maar ook je schouders kunnen heel sensueel zijn. Wees dan ook niet beschaamd om ze extra in de verf te zetten!

De trend is al even gaande, maar is nog steeds geen old news. Het lijkt misschien net iets meer gepast voor de zomer, maar ook dit najaar blijven we onze schouders accentueren. De mogelijkheden zijn eindeloos: je kan kiezen voor een off-the-shoulder top of jurk, one-shoulder items of cold-shoulder stukken.

Trend: toon je schouders
3
Foto © Net-à-Porter

Deze trend komt in allerlei pasvormen: hemden, jurken, tops en zelfs jumpsuits laten de schouders zien. Aangezien dit een heel vrouwelijke trend is, is het mooi om die vrouwelijkheid door te trekken naar je schoenen. Werk je look daarom af met high heels of elegante flats.

Trend: toon je schouders
3
Foto © Bershka

Deze trend gaat ook zeer goed samen met dungareesJe kan een off-the-shoulder hemd dragen onder je salopet, wat je een instant classy-farmgirl look geeft. Werk af met een vlecht en je bent helemaal klaar om de koeien te melken!

E-I-E-I-ooh!

08.10.2016
Geschreven door Anaïs LybaertWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten