0

Trend gespot: peel-off lipstains

B
Make-up

2

Je zag het misschien al ergens voorbijkomen, de peel-of lipstains - een beautytrend kwam overgewaaien vanuit Korea - doet nu ook zijn intrede bij ons.

De term peel-off stains zegt het eigenlijk al, je smeert een goedje op je lippen dat na het verwijderen ervan een kleurtje nalaat. Als je een echt goede versie beachtigd hebt, kan die zelfs heel de dag blijven zitten. De stain blijft mooi zitten, geeft niet af en je hoeft niet bang te zijn om lippenstift op je tanden te krijgen!

Op het internet zijn de meningen verdeeld. Check bijvoorbeeld beautyvlogger Tati Westbrook die – met de nodige drama - haar ervaringen over lipstainproducten. We love Tati, alleen jammer dat ze fake en goedkope producten kocht om op haar lippen te smeren. Ze gebruikte het product trouwens ook niet op de juiste manier, bummer.

Als je echt goeie resultaten wil, koop dan de echte versie uit Korea of ga op zoek naar een erkende retailer. Hou er ook rekening mee dat je even geduld moet hebben als je het product laat drogen. Hou je mond zo lang als nodig is toe en probeer zo weinig mogelijk te bewegen. Voor een heel precieze applicatie breng je het product ook best aan met een penseeltje.

Cocoon Stain - € 20,00
2
Foto © Cailyn Cosmetics

Goede lip tints vind je vooral online. De producten van Berrisom zijn een aanrader en kosten niet zoveel. Voor zo'n € 6,00 heb je al een goeie lipstain. Ook de Cocoon Lip Stains van Cailyn cosmetics worden vaak aangeprezen. Deze zijn iets prijziger, ongeveer € 20,00, maar wérken.

Let wel op, net zoals bij de matte liquid lipsticks trend, kan het zijn dat je lippen een klein beetje uitdrogen. Verzorg je lippen daarom op voorhand goed met een lippenbalsem en breng ook doorheen de dag wat lipbalm over de stain aan.

Wij zien vooral heel wat voordelen. ’s Ochtends na het tandenpoetsen nog snel even de vaat doen terwijl het plakkerig goedje op je lippen zijn werk doet, en je bent de hele dag gerust. Vooral voor zij die geen tijd hebben voor make-up touch-ups doorheen de dag, is dit een handig product! 

Wij zijn benieuwd of jij al ervaring hebt met een peel-off lipstain. Let us know!

05.09.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten