0

Treasure hunt

B
News / News

5
15.12.2014
Geschreven door O'RÈN - Michael Wauman & Nathan Murillo

Stoffen, ons verhaal begint altijd met stoffen.

Stoffen, ons verhaal begint altijd met stoffen. Ze laten ons dagdromen ... Heel vaak komen wij tot het besef dat we in de eindeloze gangen van de stoffenbeurzen, gedurende de zoektocht naar de perfecte stoffen vaak naast elkaar wandelen zonder enig besef te hebben dat we naast elkaar staan. Zo gefocussed zijn we beiden: altijd op zoek naar de perfecte stof, textuur, samenstelling, kortom het totaalplaatje wat we in gedachten hebben.

Treasure hunt
5
Foto © O'Ren

Het gebeurt ook regelmatig dat een ontwerp heel last-minute wordt aangepast, we zijn dan ook een designersduo who gets very inspired by the moments we capture.

Paris... s'éveille. De geur van de metro is zo verschillend als die van bij ons. Eens toegekomen in Parijs begint het avontuur. Het leven in Parijs is hectisch, maar we houden van de vibe en de Parisian state of mind.

"Everything is over before you even realise. That's what we love about our job". -dixit O'Rèn-

Treasure hunt
5
Foto © O'Ren

De stoffenkeuze is eindeloos. Het duurt dan ook een aantal dagen vooraleer we beslissen wat we meenemen naar België. Het is een korte, maar zeer intense beleving. We zijn met 2 en hebben ieder een eigen mening & eigen visie. De fijne lijn vinden tussen onze beide stijlen is een uitdaging en brengt uiteindelijk het beste in ons naar boven, naar het eindresultaat toe.

Treasure hunt
5
Foto © O'Ren

Voor de meeste mensen rondom ons lijkt het vaak alsof we een discussie hebben, maar that's just the way we communicate gedurende het creatief proces. We zijn niet voor niets beiden stier van horoscoop. We are very passionate about everything we do, om het zo te zeggen.

Easy is not our language. We houden er wel van dat alles niet al te vlotjes verloopt, zolang alles onder controle blijft en wij er uiteindelijk in slagen om alles tot een goed eind te kunnen brengen, gaan we geen uitdaging uit de weg.

Treasure hunt
5
Foto © O'Ren

Het houdt ons dag en nacht bezig, but that's what we live for. We houden ervan om 's nachts te schetsen, we worden gevoed met de juiste energie en hebben een andere kijk op de dingen. Het visuele aspect wordt veel intenser, as the morning comes up.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten