8

Transgender in Tinseltown

F
News

Deze transgenders ondergingen een ware transformatie en zijn op en top vrouw. Een inspiratie voor Hollywood en everyone else.

Beauty is only skin deep wordt gezegd. Maar wat als je je absoluut niet comfortabel voelt in je vel? Wat als je uiterlijk een soort gevangenis is die je tegenhoudt om je ware ik te kunnen tonen? Da’s 1 van de struggles die zo goed als elke transgender meemaakt.

Caitlyn Jenner
8
Foto © Annie Leibowitz voor Vanity Fair

Nu vrouwen zoals Caitlyn Jenner openlijk hun transitioning met de wereld delen is het onderwerp, thank goodness, meer en meer bespreekbaar geworden. Dankzij the fame die voormalig Bruce Jenner meekreeg als lid van de Kardashian clan is het een ontzettend hot topic geworden. And I couldn’t be happier.

Nu is miss Caitlyn niet de enige die in the fabulous world of Hollywood als voorbeeld dient. Er zijn namelijk nog een aantal dames die het pad proberen te effenen voor iedereen die twijfelt, zich niet sterk genoeg voelt of gewoonweg inspiratie zoekt. Bij deze, enkele bewonderenswaardige personen!

Laverne Cox

Laverne Cox
8
Foto © Melissa Hamburg

Wie, zoals ik, Orange is the New Black op de voet volgt, weet exact wie deze vrouw is. Sophia Burset is een inmate met een sterk en liefdevol karakter die een hair shop runt in de gevangenis. In real life is Laverne Cox geen kapster, maar een excellent actrice and spokesperson voor de transgender community. Ze stond ook al op de cover van Time magazine en was te zien in John Legend’s You & I. My kinda woman.

Andreja Pejic

Andreja Pejick
8
Foto © The Society Management

Dit catwalkmodel ging, net als Caitlyn Jenner, heel openbaar om met haar transformatie. Vorig jaar ging ze van Andrej naar Andreja en maakte zo een geslaagd (fashion) statement. Ze is 1 van de beste supermodellen die de catwalk bewandelt en dankzij haar eigenzinnige stijl is ze one of my favorite models. Ever. Oh, en ze speelt mee in een video clip van David Bowie. Can’t get better than this.

Isis King

Isis King
8
Foto © Cory Malcolm
Transgender in Tinseltown
8
Foto © PopSugar

Isis King is net als Andreja een topmodel. Dankzij, jawel, America’s Next Topmodel. Ze was de eerste transgender woman die deelnam aan de wedstrijd en kwam in 2 seizoenen aan bod. Haar jukbeenderen zijn werkelijk to die for en haar lucious lips zijn echt om jaloers op te zijn. Hot stuff.

Jenna Talackova

Jenna Talackova
8
Foto © Alex Urosevic
Jenna Talackova
8
Foto © Tara MacKinnis

Dit Canadees model werd wereldberoemd toen ze een echte Miss werd. Toch was het niet evident om aan de wedstrijd te mogen deelnemen. Ze ondernam gerechtelijke stappen, mocht deelnemen et voilà! De eerste transgendere Miss Universe Canada was een feit. Niet moeilijk trouwens, Jenna is absolutely stunning.

14.09.2015
Geschreven door Laura De BeirBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest
Last items

Belmodo Beach Bag with tassels


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer

Guest editor

Tine en Fien Prophete

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen
Agenda

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo