0

Transformeer je wenkbrauwen in een handomdraai

B
Make-up

7
18.07.2016
Geschreven door Nanja Massy

Wenkbrauwen aanzetten is vaak een vergeten schoonheid. Zet ze in de kijker en je zal zien, het maakt je make-uplook echt compleet! Mooi ingekleurde wenkbrauwen geven veel karakter aan je gezicht en het laat je ogen groter lijken.

 

Wenkbrauwproducten zullen ervoor zorgen dat je wenkbrauwen mooi opgevuld worden en ze eventueel ook verlengen. Je hoeft zeker geen tint donkerder te kiezen dan je natuurlijke wenkbrauwkleur. Het doel is niet om de kleur te veranderen maar om oneffenheden te corrigeren.

Er bestaan verschillende manieren om je wenkbrauwen kleur te geven zoals deze fantastische nieuwe wenkbrauwcollectie van Benefit. Het is heel makkelijk, volg gewoon de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen met je favoriete product en je bent klaar!

Brown collectie van Benefit
7
Foto © Morgane Gielen

De collectie bestaat uit maar liefst 9 verschillende producten die beschikbaar zijn in verschillende tinten. Ik testte mijn 4 favorieten en ben helemaal fan! Ik kan niet meer de deur uit zonder mijn wenkbrauwen even op te maken.

Je kan zelf kiezen hoeveel je van de producten gebruikt. Hou je het liever naturel, dan is één laag voldoende. Mag het wat dramatischer zijn dan mag je meerdere lagen over elkaar plaatsen. Je word vast en zeker je eigen wenkbrauwexpert met deze Benefit-collectie!

ka-BROW !

ka-BROW !
7
Foto © Morgane Gielen

Ka-BROW is een gekleurde gelcrème voor je wenkbrauwen die je handig kan aanbrengen met het bijhorende penseel. Het is waterproof dus alles blijft 24 uur perfect op z'n plaats zitten.

Goof Proof Brow Pencil

Goof Proof Brow Pencil
7
Foto © Morgane Gielen

Goof Proof Brow Pencil is een ultrafijn wenkbrauwpotlood waarmee je op een iets zwaardere manier je wenkbrauwen gaat aanzetten. Het is heel makkelijk om je wenkbrauwen mee op te vullen en de vorm er mee te bepalen. Dankzij de fijne en bredere punt kan je heel precies te werk gaan. Het potlood is ook waterbestendig en blijft zo’n 12 uur zitten. 

BROWVO! Conditioning Primer

BROWVO ! Conditioning Primer
7
Foto © Morgane Gielen

Met deze wenkbrauwprimer lijken je wenkbrauwen meteen voller, dikker en gezonder. Aan te raden om 's avonds voor het slapen te gebruiken zodat het zijn werk kan doen terwijl je slaapt. Je kan het ook gebruiken onder je wenkbrauwmake-up om ervoor te zorgen dat het product perfect blijft zitten.

GIMME BROW

Mijn absolute favoriet. De volumegevende wenkbrauwgel met kleur. Na één applicatie zien je wenkbrauwen er meteen veel beter en voller uit op een natuurlijke manier.

Transformeer je wenkbrauwen in een handomdraai voor de perfecte look
7
Foto © Morgane Gielen
Transformeer je wenkbrauwen in een handomdraai voor de perfecte look
7
Foto © Morgane Gielen

Deze Brow collectie van Benefit en andere producten van Benefit Cosmetics zijn verkrijgbaar bij Galeria Inno: Brussel Nieuwstraat, Antwerpen, Brugge, Brussel Woluwe, Brussel Louiza, Gent, Charleroi, Namur, Brussel Bascule, Liège, Oostende, Schoten, Hasselt, Mechelen en Leuven. Of je shopt het makkelijk online via Douglas
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten