0

Tommy Hilfiger strikt Gigi Hadid

F
News

4

Supermodel, it-girl en Instagram sweetheart Gigi Hadid lanceert samen met het Amerikaanse fashion label Tommy Hilfiger haar eerste capsule collectie.

Tommy Hilfiger strikt supermodel en sociale media ster Gigi Hadid, dé it-girl van dit moment, als nieuwe ambassadrice van het Amerikaanse merk. Gigi is geen onbekende voor Tommy Hilfiger, ze liep eerder al verschillende shows voor het merk en lanceert in het najaar van 2016 samen met hen haar allereerste capsule collectie. De collectie zal  kleding, accessoires, schoenen en een volledig nieuw parfum bevatten en is gebaseerd op de typische american prep look van Tommy Hilfiger gemixt met haar eigen trendy stijl.

Gigi heeft de looks van een echte Tommy Girl: zelfverzekerd en optimistisch! Tommy Hilfiger is een klassiek merk, met Gigi willen ze de visie van de vrouwen collectie een nieuwe twist geven en verder uitbreiden.

Gigi Hadid
4
Foto © Upr
Tommy Hilfiger strikt IT girl Gigi Hadid
4
Foto © Upr

Deze keer staat Gigi dus aan de andere kant, niet op de catwalk maar wel achter de designtafel. Als een echt stijlicoon weet ze haar eigen stijl perfect te integreren in de collectie om zo de klassieke Tommy look een andere touch te geven. Sporty streetwear, hippie chic of ben je eerder een tomboy type? Ze mixt in haar collectie de Tommy lifestyle met verschillende andere dingen zodat iedereen wel iets leuks kan vinden.

Super leuk! Je geduld wordt wel nog heel even op de proef gesteld want de collectie zal pas in de winkel liggen in het najaar van 2016

Tommy Hilfiger strikt IT girl Gigi Hadid
4
Foto © Gigi Hadid
18.12.2015
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten