0

Tommy Hilfiger & Gigi stellen THE GIRL voor

B
News / News

3

Tommy Hilfiger lanceert samen met zijn global brand ambassador Gigi Hadid een nieuw parfum voor herfst 2016: THE GIRL. Je kan het parfum kopen vanaf woensdag 20 juli 2016.

Tommy Hilfiger & Gigi stellen THE GIRL voor
3
Foto © Tommy Hilfiger

Samen met Tommy Hilfiger himself ontwikkelde Gigi Hadid haar eerste lijn. Het resultaat vormt een combinatie van Gigi Hadids moderne, Californische stijl en Tommy Hilfigers iconische ‘classic American cool.’ Het flesje wordt gesierd door een kleurrijk anker en een goudkleurig dopje, geïnspireerd op de knopen van een matrozenjas.

Tommy Hilfiger & Gigi stellen THE GIRL voor
3
Foto © Tommy Hilfiger

THE GIRL wordt gekenmerkt door een explosie van groene peer, vioolblad en groene vijgenbladeren, een kern van fluwelen jasmijnblaadjes en zijdeachtig lelietje-van-dalen en een finishing touch van cederhout en cashmeran. De geur sluit perfect aan bij Gigi Hadids zelfzekerheid en individualiteit.

Gigi Hadid: “The Girl” staat voor trouw zijn aan jezelf en tegelijkertijd plezier hebben. Ik sta te popelen om aan iedereen te tonen wat we gefilmd hebben – er komen nog heel wat verrassingen!”

Gigi Hadid staat bekend als een ‘social supermodel’, omdat ze zich inzet voor veranderingen in de huidige modellenwereld. Het idee en de campagne achter THE GIRL passen perfect bij haar levensstijl. Gigi Hadid: “The Girl” staat voor trouw zijn aan jezelf en tegelijkertijd plezier hebben. Ik sta te popelen om aan iedereen te tonen wat we gefilmd hebben – er komen nog heel wat verrassingen!”

Het Eau de Parfum THE GIRL van Tommy Hilfiger is in België beschikbaar vanaf woensdag 20 juli 2016, bij Planet Parfum, Inno en onafhankelijke parfumerie winkels. De flacon van 100ml kan je kopen voor € 80.

18.07.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten