0

Tips voor je back to school look

F
Looks

6

Morgen start op heel wat hogescholen en universiteiten het nieuwe academiejaar, en een nieuw schooljaar betekent een nieuwe look!

Stijlvol op je eerste schooldag? Er zijn een aantal fashion faux-pas die je best in je achterhoofd houdt als je je ensemble voor die bewuste eerste schooldag samenstelt.

Gemakkelijke kledij

Draag comfy kleren
6
Foto © Harper's Bazaar

Een school is geen catwalk, maar je wil er natuurlijk fashionable uitzien. Kies voor items die er tof uitzien, maar waarmee je toch een volledige dag op de schoolbanken kan zitten. Het is echt niet fijn om van ’s morgens tot ’s avonds te zitten pulken aan je panty of om de hele tijd je truitje goed te trekken.

Bags: the bigger the better

Neem een grote handtas mee
6
Foto © Hello Fashionblog

Een grote handtas kan veel verdragen: je stopt er al je boeken, je tussendoortjes en flesje water in. In feite maak je iedere dag een nieuwe survivalkit om een schooldag te overleven. Je tas mag dus groot zijn, maar nog belangrijker is dat hij handig is. Veel zijvakjes en extra binnentassen zijn perfect om kleine zaken in op te bergen.

Reserve-items in je locker

Hou reserve in je locker
6
Foto © Classy Lovely

Aan een lesdag lijkt soms geen einde te komen. Hou een extra bloesje of truitje in je locker zodat je altijd iets bij de hand hebt in geval van nood. Je weet nooit dat je soep op je witte blouse morst of dat je pen uitloopt tijdens de les. Misschien blijkt het op die dag warmer dan voorzien... Reservekledij to the rescue!

Wees jezelf!

Wees jezelf!
6
Foto © The Vanilla Woods

Het is heel simpel om mee te gaan in de laatst nieuwe trends, daar is op zich ook helemaal niets mis mee. Hou er gewoon rekening mee dat het geen verplichting is. Het is belangrijker dat jij je goed voelt bij wat je aanhebt! 

Laagjes

Laagjes!
6
Foto © Polyvore

Een lesdag start vaak al vroeg, wanneer de temperaturen nog stukken lager liggen dan tegen de middag. Start met voldoende laagjes zodat je geen kou lijdt in de les, maar wees ook voorzien op warmere momenten van de dag. 

Rock die eerste lesdag aan de universiteit of de hogeschool!

19.09.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten