6

Tips van een styliste: naked dresses

F
News

Beyoncé, Jennifer Lopez en Kim Kardashian, wat hebben deze vrouwen naast indrukwekkende lijven met elkaar gemeen? Hun voorliefde voor naked dresses!

Geen enkele rode loper is de naam waardig zonder menig celebrity en dan nog liefst allemaal zo fabulous mogelijk. De laatste trend? Naked dresses! Maar hoe gaat het nu precies in z'n werk?

De term naked dress werd voor het eerst op de wereld losgelaten tijdens een legendarische aflevering van Sex and the City. Carrie Bradshaw heeft een first date met Mister Big en combineert het jurkje dat ze kreeg voor een fotoshoot met een geweldige fur coat. De rest is geschiedenis.

Carrie Bradshaw naked slip dress
6
Foto © Chic Stranger

Bij Carrie was het makkelijk, little miss Bradshaw had gewoon geen bh aan onder haar iconisch kleedje, misschien net nog een miniscuul onderbroekje. Nu, de tijden veranderen en zo ook de evolutie van barely-there jurken.

Nu zien we voornamelijk vooral sheer exemplaren met strategisch geplaatste steentjes en cut outs. Dit maakt het natuurlijk niet zo eenvoudig om er passend ondergoed bij te vinden. Underwear dat aflijnt is namelijk niet ontzettend sexy en doet misschien zelf afbreuk aan die anders adembenemend jurk.

De tijden dat sterren werden gefotografeerd terwijl ze onderbroekloos uit limo's en dergelijke kropen liggen, thank goodness, achter ons. Er is zoiets als té veel zien van je favoriete celeb, n'est pas?

Ondertussen zijn er talloze oplossingen om er voor te zorgen dat niemand in affronten valt.

Glamoureus zien J.LO, Kim K en Queen B er zeker uit, maar de oplossing is dat helemaal niet. Stick-on thongs! Ja, letterlijk wat je denkt, miniscule onderbroekjes die je rechtstreeks op z'n plek, euh, plakt. Zo worden ze blijkbaar ook frequent gebruikt in hot and heavy liefdesscenes waar de vrouwelijke privédelen privé horen te blijven.

Geen fan van het idee om iets op je privates te plakken? I feel ya, daarom geef ik je gewoon wat persoonlijke styling tips mee die je zonder problemen kan toepassen.

Kate Moss is een stijlicoon en dus een perfect voorbeeld om te volgen. Kies gewoon resoluut voor een contrasterend onderbroek. Of je effectief zonder bh de deur uitgaat laat ik volledig aan jou over, maar #freethenipple is wel 1 van m'n favoriete hashtags, so ...

kate moss naomi campbell
6
Foto © Le Blow

Liever Rihanna als inspiratie? Geen probleem! Zij ging op de CFDA Awards voor een naked dress met Swarovskidiamantjes en een nude-kleurige string. Kan natuurlijk ook!

Rihanna naked dress
6
Foto © Reveal
Rihanna naked dress
6
Foto © Reveal

Als je naam Bella Hadid is en je uitgenodigd wordt op een event tijdens het filmfestival van Cannes kies je een jurkje waarmee je het internet even op z'n kop zet. Het kleinood gaf de illusie dat het met een licht briesje van een nearly naked dress naar een damn, Bella is completely naked dress kon evolueren. Niks was minder waar blijkbaar, want de prachtige, rode Alexandre Vauthier-creatie had een ingebouwde body! Ah, couture, waar het allemaal goed voor is ...

bella hadid cannes
6
Foto © Just Jared

Als dit alles je niet aanspreekt, dan is er maar 1 oplossing mogelijk; investeren in huidskleurige lingerie. Ik wens je alvast veel succes op je zoektocht, aangezien vele merken nog steeds niet goed lijken te begrijpen dat er meer dan 1 huidstint is ...

Laat me weten wanneer je zo'n merk vindt, deal?
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo