0

Time to relax

F
News

7
03.04.2015
Geschreven door A SUIVRE - Nele & Veerle Van Doorslaer

Tijd voor ontspanning!

Tijd voor ontspanning! De dagen vliegen voorbij en we hollen van hot naar her, dat we soms vergeten te relaxen. Hier alvast een mini-lijstje van de hotspots in ons eigen Belgenlandje.

Bar Jules Kortrijk

Bar Jules Kortrijk
7
Foto © Bar Jules Kortrijk

Onze roots liggen op Oost- en West-Vlaamse bodem en omdat we zeer trouw cliënteel hebben in West-Vlaanderen, vertoeven we er ook heel wat tijd. Na een werkdag in onze winkel in Kortrijk, gaan we graag chillaxen in Bar Jules. De sfeervolle open haard en de comfortabele zitjes zorgen voor een aangenaam samenzijn.

The Van Gift

The Van Gift
7
Foto © Veerle & Nele Van Doorslaer

De 2 vriendinnen achter The Van Gift maken ons leven zoveel gemakkelijker. We doen niets liever dan cadeautjes geven voor eender welke gelegenheid, maar we hebben amper tijd om naar de winkel te gaan (the story of our lives). The Van Gift to the rescue! Zij hebben de perfecte selectie van geschenken op hun website en leveren het binnen de 3 werkdagen.

Superette

Superette
7
Foto © Veerle & Nele Van Doorslaer

Flemish foodie Kobe Desramaults is niet weg te slaan uit Gent. Na De Vitrine opende hij de SuperetteAnd we're so happy with that, want Gent blijft de stad waar we onze eerste shop hebben gelanceerd. In deze ambachtelijke bakkerij-brasserie met houtoven kun je de hele dag terecht: voor ontbijt, brunch of een drankje, maar ook voor een uitgebreide lunch of diner.

Je kan er natuurlijk ook gewoon brood kopen, van deeg op basis van zuurdesem! So yummy!

En aangezien we net terug zijn van Parijs, willen we jou onze favoriete plekjes in sweet old Paris niet onthouden.

Les Deux Magots

Les Deux Magots
7
Foto © Les Deux Magots

Een oerklassiek adresje dat je zowat in elke stadsgids van Parijs kan vinden. De locatie op de hoek van de Place St. Germain is ronduit top en je kan er leuk kijken naar mensen die passeren terwijl je van een lekker ontbijt geniet. 

Le Fumoir

Le Fumoir
7
Foto © Veerle & Nele Van Doorslaer

Parijse atmosfeer ten top! Op deze mooie, sfeervolle locatie -net tegenover het Louvre- krijg je geen 'toeristisch' gevoel. Elke keer als we in Parijs zijn, proberen we hier binnen te springen.

Hidden Hotel

Hidden Hotel
7
Foto © Hidden Hotel

Hidden Hotel ligt midden in Parijs, op 450 meter afstand van de Arc de Triomphe en van de Avenue des Champs-Élysées. Dit hotel is eigentijds ingericht met een mix van verschillende natuurlijke materialen. De ideale plek om tot rust te komen!

Conclusion: Paris is always a good idea!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten